adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | Constantin Budescu semnează! Preşedintele clubului a anunţat transferul

BREAKING | Constantin Budescu semnează! Preşedintele clubului a anunţat transferul

Transferuri

Comentarii

După doar jumătate de sezon petrecut la Voluntari, Constantin Budescu îşi va schimba, din nou echipa, fiind aproape de a semna cu o nouă formaţie. Preşedintele clubului a anunţat că ”tricolorul” va fi primul transfer al verii pentru formaţia sa.

Constantin Budescu este aproape de a se înţelege cu o a cincea echipă în ultimul an şi jumătate, după ce a petrecut a doua parte a acestui sezon la Voluntari.

Revenit în ţară în 2019, ”Magicianul” a evoluat pentru Astra Giurgiu până în iarna lui 2021, când a făcut pasul la Damac, în Arabia Saudită.

Apoi a urmat o serie de ”jumătăţi” pentru ”tricolor”, care a stat jumătate de sezon în ţările arabe, apoi jumătate la FCSB şi încă jumătate la FC Voluntari.

”Salvat” de Gigi Becali de către formaţia ilfoveană, Constantin Budescu a fost introdus uşor, uşor în formula de start a lui Liviu Ciobotariu, iar fix când începuse să impresioneze, s-a accidentat.

Lovitura suferită i-a încheiat sezonul, astfel că fotbalistul născut la Urziceni va părăsi clubul după doar 11 apariţii, două goluri şi o pasă decisivă.

Motivul pentru care plecarea sa pare sigură este deoarece preşedintele altui club a anunţat că Budescu va semna cu formaţia sa în zilele care urmează.

Constantin Budescu semnează

Costel Lazăr, conducătorul Petrolului, a dezvăluit că ”Magicianul” va reveni la echipa sa de suflet, unde s-a format ca fotbalist şi a debutat în fotbalul mare.

Conform preşedintelui clubului prahovean, joi cele două părţi se vor întâlni, iar Budescu va semna un contract cu Petrolul, care îşi asumă că fotbalistul va cere un salariu semnificativ şi va sosi accidentat.

Budescu va fi primul transfer al Petrolului! Joi vor fi negocieri şi sper că vom semna un contract. Iar în calea acestui transfer nu accept să se împotrivească nimeni! 

Deşi este accidentat, eu îi cunosc potenţialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari şi recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea, stafful tehnic având rolul de a-l antrena pe fotbalist, atunci când va veni vremea, asumându-ne, şi el, şi eu, orice riscuri, pentru a deveni iar al Petrolului!”, a declarat Costel Lazăr, conform gazetaph.ro.

viewscnt
Articole similare