Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Budescu, ca şi transferat la o mare echipă din Liga 1: ”Şi el se bucură că ni se alătură”. Mirel Rădoi a fost şi el prezent la petrecerea clubului

VIDEO | Budescu, ca şi transferat la o mare echipă din Liga 1: ”Şi el se bucură că ni se alătură”. Mirel Rădoi a fost şi el prezent la petrecerea clubuluigalerie foto

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu a asistat la petrecerea unei mari echipe din Liga 1 şi sunt şanse serioase să şi semneze.

Constantin Budescu nu va mai continua la FC Voluntari, echipă la care s-a transferat în iarnă, după ce s-a despărţit de FCSB.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PETRECEREA PETROLULUI!

 

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani are însă mari şanse să rămână în Liga 1, la una dintre echipele mari, care îşi propune să atace play-off-ul, în ciuda dificultăţilor financiare cu care se confruntă.

Budescu a participat la petrecerea unei echipe din Liga 1 şi ar putea să semneze

Fostul internaţional român este accidentat în această perioadă. Cu toate acestea, a făcut un efort şi a mers la petrecerea echipei sale de suflet, Petrolul Ploieşti.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant select de lângă Ploieşti, în care ”lupii galbeni” au sărbătorit revenirea în Liga 1.

Claudiu Tudor, directorul sportiv al Petrolului, a recunoscut că îşi doreşte să-l transfere pe Constantin Budescu şi spune că a discutat cu el la petrecere despre această mutare:

”Am discutat multe cu el. În primul rând, sper să fie sănătos ca să-l avem alături de noi în perioada ce urmează. Cu siguranţă şi el se bucură că se alătură cu noi”, a declarat Claudiu Tudor.

Petrolul Ploieşti este echipa la care Constantin Budescu s-a format şi mijlocaşul de 33 de ani a declarat în mai multe rânduri că va reveni pe ”Ilie Oană” dacă echipa va reuşi să promoveze în Liga 1.

Ce buget a anunţat Petrolul pentru sezonul viitor al Ligii 1: ”Putem emite pretenţii la play-off”

În vestiarul Petrolului există mult optimism odată cu obţinerea promovării, deşi echipa are probleme financiare. Costel Lazăr, preşedintele clubului, spune că a discutat cu autorităţile locale, dar a făcut un apel şi către firmele din Ploieşti să vină să susţină financiar echipa.

Lazăr speră că Petrolul va reuşi să se bazeze pe un buget de aproximativ 6 milioane de euro, despre care spune că le-ar permite ploieştenilor să se bage la play-off-ul Ligii 1.

Oficialul ”lupilor galbeni” a recunoscut şi el că vor urma mai multe schimbări în lotul echipei şi că una dintre ţintele pentru transfer este Constantin Budescu:

”Peste tot în lume unii vin, alţii pleacă. Va trebui să îmbunătăţim totul, totul. Credeţi-mă, este o prăpastie între Liga 2 şi Liga 1, am experienţă, nu se mai compară ce a fost la Liga 2 cu ce va fi la Liga 1.

Costică Budescu se prezintă foarte bine din punct de vedere al greutăţii, aveam discuţii cu el la alt club, aici văd că e OK, este super OK. Nu cred că are un kilogram în plus. Printre ”lupi” este acasă, este în largul lui, poate fi o soluţie pentru noi şi sper să fie o soluţie după ce îşi va reveni după această accidentare urâtă.

Dacă vom avea bugetul pe care l-am previzionat - undeva la 5,5 - 6 milioane de euro, putem emite pretenţii pentru play-off. Cu un buget mai mic ar trebui să rezistăm. Nu vorbim despre nişte mofturi ale unei echipei sau ale unui conducător de club. Fără 5,5-6 milioane de euro nu poţi să te baţi la play-off-ul Ligii 1, clar”, a spus Costel Lazăr.

Mirel Rădoi a fost şi el prezent la petrecerea Petrolului

Pe lângă jucători, conducători, sponsori şi câteva dintre legendele clubului, la petrecerea de promovare a Petrolului a fost invitat şi Mirel Rădoi.

Fostul selecţioner este prieten cu sponsorul Petrolului care a organizat această petrecere şi a venit la invitaţia acestuia. În plus, fostul selecţioner are o relaţie foarte bună şi cu Nae Constantin - antrenorul Petrolului - pe care l-a avut coleg de generaţia la licenţa PRO.

”Mirel este prieten cu patronul MRS (n.r. unul dintre sponsorii Petrolului), invitaţiile au fost făcute de MRS. Ne bucură că a fost alături de noi, ne-a felicitat, este un băiat OK, chiar un prieten al nostru”, a mai spus Costel Lazăr.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare