Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soţia lui Andriy Pyatov a izbucnit în hohote de plâns când a ajuns în România: ”În acel moment nu mi-a păsat cine se uită la mine”

Soţia lui Andriy Pyatov a izbucnit în hohote de plâns când a ajuns în România: ”În acel moment nu mi-a păsat cine se uită la mine”galerie foto
Comentarii

Yulia Pyatov, soţia lui Andriy Pyatov, a povestit cum a început să plângă în hohote în momentul în care a ajuns în România.

Yulia Pyatov, soţia lui Andriy Pyatov - căpitan la Şahtior Doneţk - a povestit o parte din coşmarul prin care trece de când Rusia a atacat Ucraina.

Femeia în vârstă de 41 de ani susţine că fiecare zi este un coşmar şi se teme pentru viaţa celor patru copii ai săi.

Yulia Pyatov a izbucnit în plâns când a ajuns în România: ”Nu m-am mai putut abţine”

Yulia şi Andriy Pyatov au luat în 2014 pentru prima dată contact cu realităţile războiului. Atunci, Rusia a atacat sud-estul Ucrainei şi a anexat Crimeea. Cuplul ucrainean locuia în Doneţk, unde Andriy Pyatov juca fotbal la Şahtior.

Însă Yulia Pyatov spune că situaţia de acum din Ucraina este mult mai înfricoşătoare decât cea din 2014. Femeia susţine că se teme în fiecare zi pentru cei patru copii pe care îi are - trei fete şi un băiat, deoarece niciun loc din Ucraina nu oferă siguranţă faţă de bombardamentele armatei ruse.

La începutul războiului, Yulia Pyatov a trecut graniţa spre România, unde spune că efectiv a fost compleşită de emoţie în momentul în care a conştientizat că este în siguranţă. Soţia lui Pyatov povesteşte cum a izbucnit în hohote de plâns, fără să mai ţină cont de ceea ce se întâmpla în jurul ei:

”Acesta este deja vu. Acum este mai rău decât în 2014, pentru că deja am copii mari. Ei înţeleg totul. Primul lucru pe care îl faci este să te trezeşti, îţi bate inima şi te gândeşti la copii.

Când totul a început, în 2014, eram în Doneţk, dar nu credeam că se poate transforma în ceva mare, aşa că am zburat liniştiţi să ne odihnim (n.r. în vacanţă). Când au început să vină ştirile că aeroportul era bombardat, a fost ca suprarealismul, o imagine dintr-un film.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU YULIA PYATOV!

Era greu de crezut, pentru că s-a întâmplat departe, iar eram în siguranţă, în vacanţă. Acum te trezeşti din cauza exploziilor şi înţelegi că nu ai unde să fugi, nu înţelegi unde vei fi în siguranţă.

Eşti responsabil pentru cei patru copii pe care îi pui în maşină împreună cu pisicile. Şi viaţa lor va depinde de acţiunile tale ulterioare.

Pentru prima dată mi-am dat frâu liber emoţiilor după ce ne-am oprit în România, lângă graniţă. În acel moment nu mi-a păsat cine se uită la mine, nu m-am mai putut abţine (n.r. din plâns)”, a povestit Yulia Pyatov, soţia lui Andriy Pyatov, citată de sport.ua.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: yulia pyatov 

viewscnt
Articole similare