Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan îl atenţionează pe Laurenţiu Reghecampf: "Nu este o mândrie şi nu este un pas înainte la Universitatea Craiova"

Anamaria Prodan îl atenţionează pe Laurenţiu Reghecampf: "Nu este o mândrie şi nu este un pas înainte la Universitatea Craiova"
Comentarii

Anamaria Prodan a vorbit despre mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan, despre Laurenţiu Reghecampf

Aflaţi în plin proces de divorţ, Anamaria Prodan a vorbit despre soţul său, Laurenţiu Reghecampf. Agenta a susţinut că Universitatea Craiova are antrenorul potrivit, dar locul în care se află tehnicianul nu se ridică la nivelul său. 

"Craiova este o echipă care are cel mai bun antrenor şi, lăsând la o parte viaţa lui privată, Laurenţiu este un antrenor incredibil şi cu siguranţă poate pune probleme oricui.

Eu mi-aş dori ca el să ajungă iar unde a ajuns cu mine, în Champions League, finala de Champions League. Acum că este la Craiova, nu este o mândrie şi nu este un pas înainte, foarte mulţi paşi înapoi, dar fiecare cum îşi aşterne aşa doarme", a declarat Anamaria Prodan. 

În acest sezon, oltenii au ratat titlul Ligii 1, Cupa României şi sunt nevoiţi să joace barajul pentru a ajunge în preliminariile Conference League, după eliminarea din semifinalele cupei. 

Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 (1-3 la general) în semifinala Cupei României

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului.

În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0.

Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66.

Finala cu FC Voluntari se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.

Afla mai multe despre: anamaria prodanlaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare