Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club plin de bani s-a interesat de o vedetă din Liga 1. Anamaria Prodan: ”Le-am spus că este cel mai bun din România”. Urmează un super transfer?

Un club plin de bani s-a interesat de o vedetă din Liga 1. Anamaria Prodan: ”Le-am spus că este cel mai bun din România”. Urmează un super transfer?

Superliga

Comentarii

Anamaria Prodan a dezvăluit că un club plin de bani din Emiratele Arabe s-a interesat de unul dintre cei mai buni jucători din România.

Anamaria Prodan susţine că un club din Emiratele Arabe Unite este interesat de unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf susţine că ea nu-l reprezintă pe jucătorul respectiv, dar, cu toate acestea, le-a transmis arabilor că este cel mai bun jucător din România.

Un club plin de bani a întrebat de un jucător din Liga 1: ”Nu este jucătorul meu”

În pauza competiţională din vară am putea avea un nou transfer interesant. Anamaria Prodan a dezvăluit că o echipă din Emiratele Arabe s-a arătat interesată de un jucător din Liga 1.

Impresara n-a dat numele fotbalistului, nu-l reprezintă, dar i-a făcut reclamă bună. Anamaria Prodan spune că le-a transmis arabilor că ţinta lor este cel mai bun fotbalist din România:

”Aici nu este vorba despre jucătorii mei, reprezentaţi de mine sau alţi jucători. Azi (n.r. joi) m-a întrebat cineva din Emirate despre un jucător care nu este al meu şi despre care am spus că este cel mai bun jucător din România”, a spus Anamaria Prodan.

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a lăsat de înţeles că jucătorul despre care au întrebat arabii nu este de la FCSB: ”Să vedem când o să mai vândă Becali fotbalişti cum a vândut în era Anamaria Prodan”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan spune însă că îi este tot mai greu să vândă jucători în străinătate, deoarece fotbalul românesc a regresat:

”(Întrebată dacă este greu să mai transfere în străinătate) Să fiu sinceră, da, e foarte greu şi parcă ne ducem din ce în ce mai jos.

Nu mai putem să îi şlefuim, nu mai putem să îi ridicăm, nu mai avem forţa aia fabuloasă pe care o avem, nu mai avem dascăli foarte buni, profesori de la copii şi juniori, nici nu ne interesează. Adică pe mine mă interesează foarte tare, dar nu interesează pe nimeni”, a mai comentat Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare