Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul! Tehnicianul român a dezvăluit una dintre ofertele primite şi a anunţat care va fi următorul său pas

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul! Tehnicianul român a dezvăluit una dintre ofertele primite şi a anunţat care va fi următorul său pas

Fotbal intern

Comentarii

În urma declanţării războiului din Ucraina, mai multe semne de întrebare au fost ridicate în legătură cu situaţia sporturilor din ţară şi ce va urma pentru persoanele străine care activează în ţară. În acest context, Mircea Lucescu a dezvăluit ce urmează pentru el.

Campionatul ucrainean de fotbal a fost întrerupt odată cu invazia Rusiei în Ucraina, fiind între timp anulat fără ca o campioană să fie decisă.

Cu ţara aflată în plin război, se zvonea că liga ucraineană nu se va mai relua până la încheierea ostilităţilor, dar se pare că aceasta şi-a găsit o nouă casă, temporară, în Turcia.

Deşi echipele îşi vor relua, mai mult sau mai puţin, programul uzual de sezonul viitor, mulţi dintre jucători, mai ales cei străini, au ales să îşi găsească angajamente în alte ţări.

Multe dintre starurile braziliene ale Şahtiorului au părăsit formaţia din Doneţk, însă Mircea Lucescu a reuşit să îşi menţină, în mare parte, lotul intact, întrucât acesta era format majoritar din ucraineni.

Luând în calcul plecările în masă din liga ucraineană şi situaţia incertă a echipelor, se zvonea că Mircea Lucescu va părăsi la rândul său Dinamo Kiev.

Fenerbahce era anunţată ca o posibilă destinaţie, iar ”Il Luce” a confirmat că a fost ofertat de unicul grand al Turciei pe care nu l-a condus până acum, dezvăluind ce decizie a luat.

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul

Lucescu sr. a afirmat că nu ia în calcul plecarea de la campioana Ucrainei, cel puţin până când îi va expira contractul, în 2024.

Am contract până în 2024, deocamdată nu pot să las echipa în haosul ăsta. Oferte există, foarte serioase... am avut şi de la Fenerbahce! Dar momentan lucrurile nu mai sunt valabile.

Eu nu pot să las Dinamo Kiev în situaţia asta. Pentru nimic în lume. Ar fi un semn de laşitate. Plus de asta eu am trecut prin toate în fotbal.

Şi prin războaie... dar niciodată n-am trecut printr-o situaţie în care să joc în competiţii europene fără să am meciuri în campionat.

Acum este vorba de un alt timp de organizare. Am nevoie de un meci la nivel important în fiecare săptămână”, a declarat Mircea Lucescu, conform Gsp.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare