Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Istvan Kovacs, răsplătit pentru un sezon european perfect. Centralul român va arbitra la Cupa Mondială din Qatar

BREAKING NEWS | Istvan Kovacs, răsplătit pentru un sezon european perfect. Centralul român va arbitra la Cupa Mondială din Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Istvan Kovacs va arbitra la Cupa Mondială de la finalul acestui an. Alături de central, pe lista FIFA pentru turneul final din noiembrie se mai află şi asistenţii Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

După o aşteptare de 36 de ani, România va avea din nou un arbitru de centru la Cupa Mondială. Istvan Kovacs a avut prestaţii extrem de apreciate în actualul sezon al cupelor europene şi a prins lotul final pentru competiţia care va avea loc în Qatar, în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie.

Alături de Istvan Kovacs, la Cupa Mondială, vor fi prezenţi şi arbitrii asistenţi Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

  • Ioan Igna a fost ultimul arbitru de centru care a condus meciuri la o Cupă Mondială, în 1986

Istvan Kovacs a arbitrat cinci meciuri din actuala ediţie a UEFA Champions League, fiind delegat la trei partide din faza grupelor, la sfertul de finală Manchester City – Atletico Madrid 1-0 şi la semifinala Manchester City - Real Madrid 4-3.

Istvan Kovacs arbitrează şi finala Conference League

În plus, Istvan Kovacs a fost delegat împreună cu brigada sa la finala UEFA Europa Conference League. În ultimul act, programat miercuri, 25 mai, de la ora 22:00, se vor întâlni AS Roma (Italia) şi Feyenoord (Olanda). Partida se va disputa pe Arena Kombëtare din Tirana, Albania.

Centralul va fi ajutat de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, care vor fi prezenţi şi ei la Cupa Mondială, de al patrulea oficial Sandro Scharer, din Elveţia, în timp ce de sistemul de asistenţă video se vor ocupa germanii Marco Fritz, Christian Dingert şi Bastian Dankert.

Afla mai multe despre: kovacs 

viewscnt
Articole similare