Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutările pe care le va face FCSB în această vară! Trei jucători sunt OUT, cinci se alătură. Cine sunt cei vizaţi | VIDEO EXCLUSIV

Mutările pe care le va face FCSB în această vară! Trei jucători sunt OUT, cinci se alătură. Cine sunt cei vizaţi | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a anunţat, în mare, pe ce lot se va baza FCSB în sezonul viitor.

Întrucât ultima etapă din acest play-off este lipsită de miză, FCSB se gândeşte deja la sezonul viitor şi la cum îi poate lua faţa CFR-ului în următoarea stagiune.

MM Stoica, invitat în studioul Orange Sport, a dezvăluit ce mutări a pregătit formaţia roş-albastră pentru a se lupta la titlu.

Managerul general de la FCSB a afirmat că, cel mai probabil, nu se vor face achizţii, întrucât ”nu e nevoie”.

Vinicius, Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu vor părăsi clubul, iar împrumutaţii Dragoş Nedelcu, Denis Haruţ, Alexandru Pantea, Gabriel Simion şi Cristi Dumitru se vor alătura lotului, cel puţin temporar.

În plus, MM Stoica a dezvăluit că Andrei Miron se apropie de finalul contractului şi că speră să îl vadă pe Alexandru Musi mai des în prima echipă de sezonul viitor.

Mutările pe care le va face FCSB în această vară

E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc şi amândoi vor concura cu Cristea şi Miron, care are contract doar până în iarnă, Miron.

(n.r. nu i se oferă prelungirea?) O să vedem, ştiu că şi el îşi dorea să plece prin străinătate. O să vedem, nu că nu i se propune, nu ştim. Acum nu i se propune.

Avem patru fundaşţi cetnrali cu Nedelcu şi Haruţ. Haruţ a jucat ultimele meciuri la Botoşani fundaş central, şi la Craiova probabil o să îl vedem fundaş central.

(n.r. adică Sepsi ia Cupa) O să îl vedem cu Sepsi sau Craiova. Nedelcu şi Haruţ vin absolut ca fundaşi centrali. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Eu chiar mi-aş dori ca Pantea să joace, să prindă minute, iar noi pe 25 august să semnăm o nouă calificare în grupele unei competiţii europene.

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol, ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine.

De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi. Meciurile astea au fost considerate prea importante, iar el e prea crud. Cred că poate să joace titular la noi acum”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare