Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, anunţ despre viitorul lui Toni Petrea! Ce se va întâmpla cu antrenorul FCSB-ului de sezonul viitor | EXCLUSIV

MM Stoica, anunţ despre viitorul lui Toni Petrea! Ce se va întâmpla cu antrenorul FCSB-ului de sezonul viitor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După ce a ratat pentru a doua oară consecutiv campionatul, viitorul lui Toni Petrea la FCSB a fost decis.

Toni Petrea a devenit al treilea antrenor al FCSB-ului din acest sezon, după ce şi-a dat acordul să revină la echipa pe care o părăsise cu doar câteva luni înainte.

Fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf a plecat de la echipa lui Gigi Becali la finalul sezonului trecut, pe motivul că şi-a ratat obiectivul, de a câştiga campionatul.

Dinu Todoran a fost adus pe banca tehnică a echipei, dar lipsa sa de experienţă a fost mai mult decât evidentă, iar Edi Iordănescu l-a înlocuit după mai multe rezultate modeste.

Actualul selecţioner a rezistat la rândul său doar câteva luni pe banca echipei, Gigi Becali provocând despărţirea cu comentariile făcute în presă.

Aşadar, Petrea a revenit şi a avut, din nou, ca obiectiv câştigarea titlului, dar, din nou, a eşuat.

Aşadar, se specula că tehnicianul FCSB-ului ar putea fi înlocuit, Ilie Poenaru şi Marius Croitoru fiind numiţi ca favoriţii pentru a îi lua locul.

MM Stoica, anunţ despre viitorul lui Toni Petrea

Totuşi, MM Stoica a dezvăluit că FCSB îşi doreşte să îşi păstreze tehnicianul, al cărui contract expiră în vară.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Gigi Becali va purta discuţia decisivă cu Petrea, dar că atât clubul, cât şi fanii îşi doresc ca acesta să continue la Bucureşti.

Am avut, doar că discuţia decisivă în ceea ce priveşte prelungirea contractului, scadent acum, o va avea cu patronul. Eu am vorbit cu Toni despre programul de pregătire.

Ce o să facem, unde o să mergem. Va vorbi cu Gigi. Dacă se înţeleg, foarte bine, dacă nu vom căuta antrenor. Eu l-am simţit că va continua, dar până nu-l văd semnat...

I-am mai făcut o dată propunere anul trecut, s-a gândit două zile şi a refuzat. Şi suporterii îşi doresc ca Toni Petrea să continue.

Vor avea loc discuţiile după meciul cu CFR. Eu îmi doresc să rămână Toni”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare