Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru nu îl dă afară, dar Laurenţiu Reghecampf poate pleca de la Universitatea Craiova! Două oferte greu de refuzat primite de tehnician

Mihai Rotaru nu îl dă afară, dar Laurenţiu Reghecampf poate pleca de la Universitatea Craiova! Două oferte greu de refuzat primite de tehnician
Comentarii

După ce şi-a ratat ambele obiective alături de Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf s-ar putea apropia de plecarea din Bănie.

Laureţiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova la începutul acestui sezon, în urma rezultatelor modeste obţinute de Marinos Ouzounidis în primele meciuri.

Tehnicianul grec a fost înlocuit cu fostul antrenor de la FCSB, care a ajuns în Bănie cu un stil de joc diametral opus de cel preferat de predecesorul său, la care oltenii s-au adaptat cu timpul.

Iniţial, rezultatele nu au fost mult mai bune, un lucru evident prin seria de şapte meciuri fără victorie ale oltenilor de la finalul lui 2021, care i-a scos efectiv din lupta pentru titlu.

În ciuda rezultatelor modeste, Rotaru l-a păstrat pe Reghecampf, întrucât a înţeles că s-a înhămat la un proiect de lungă durată, iar prestaţiile echipei s-au îmbunătăţit.

De la a fi în dubiu prezenţa în play-off, câştigarea titlului a devenit o posibilitate în Bănie, chiar dacă una foarte mică.

Craiova a devenit cea mai în formă echipă din campionat şi a început furtunos play-off-ul, câştigând împotriva FCSB-ului şi CFR-ului în etape consecutive.

Mihai Rotaru nu îl dă afară, dar Laurenţiu Reghecampf poate pleca de la Universitatea Craiova

Însă, de atunci, rezultatele s-au deteriorat din nou în Bănie, iar. după ratarea finalei Cupei României, plecarea lui Reghecampf de pe banca echipei a devenit iarăşi o posbilitate.

Mihai Rotaru a negat însă zvonurile că ar dori să îl înlocuiască pe antrenorul Craiovei cu Mirel Rădoi, deşi a afirmat că există posibilitatea ca fostul selecţioner să ajungă într-o zi în Bănie.

S-ar putea ca acea zi să fi venit mai repede decât anticipat: conform Prosport, Laurenţiu Reghecampf ar avea pe masă două oferte importante, ambele de la echipe dornice să câştige trofee.

Cele două propuneri ar fi venit din Qatar şi Arabia Saudită, astfel că şi factorul financiar l-ar putea convinge pe Reghecampf să o părăsească pe Craiova.

Deşi ambele părţi doresc să continue colaborarea, dacă Reghecampf primeşte o ofertă greu de refuzat, Mirel Rădoi ar fi primul nume de pe lista de înlocuitori a Craiovei.

O altă opţiune pentru antrenorul Universităţii Craiova ar fi revenirea la FCSB, dar acesta ar fi mai puţin interesat de această variantă.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare