Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş nu va reveni la Reading la finalul sezonului! Unde se transferă internaţionalul român

George Puşcaş nu va reveni la Reading la finalul sezonului! Unde se transferă internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Împrumutat de Reading la Pisa, George Puşcaş nu va reveni în Championship la finalul sezonului.

George Puşcaş a fost transferat de Reading în vara lui 2019, după ce a fost inclus în echipa ideală a Campionatului European U21.

Alături de naţionala mică, atacantul a marcat patru goluri la turneul final şi a fost unicul jucător din afara selecţionatelor Spaniei şi Germaniei care a fost ales în cel mai bun 11 al campionatului.

Fotbalistul impresionase în ligile inferioare din Italia înaintea transferului la Reading, la Benevento, Palermo şi Novara, însă Campionatul European l-a făcut cu adevărat cunoscut în afara Serie B şi Serie A.

Astfel, englezii s-au decis să plătească 7,5 milioane de euro pentru a îl transfera de la Inter, iar Puşcaş a oferit un prim sezon respectabil în Anglia.

După ce a condus Championship-ul pentru câteva etape, Reading s-a clasat pe poziţia a şaptea, prima de sub play-off-ul de promovare, iar Puşcaş a marcat 12 goluri în 38 de etape de campionat.

Următoarea stagiune se anunţa promiţătoare pentru internaţionalul român, însă acesta a fost ”terorizat” de accidentări şi nu a prins multe minute.

George Puşcaş nu va reveni la Reading la finalul sezonului

Ajuns la al treilea sezon la Reading, actualul, românul devenise deja un motiv de amuzament pentru fanii englezi, care creaseră o pagină care număra zilele de când acesta nu mai marcase.

Astfel s-a materializat transferul la Pisa şi astfel a revenit pe o traictorie ascendentă carieră lui Puşcaş, care a marcat de opt ori în 18 meciuri după revenirea în Italia.

Odată cu împrumutul în Serie B, Reading a introdus o clauză obligatorie de cumpărare Pisei, conform Get Reading, care va fi nevoită să plătească cinci milioane de euro englezilor pentru Puşcaş, în cazul în care promovează.

În săptămânile viitoare, Pisa urmează să dispute un baraj pentru accederea în Serie A, astfel că dacă se impune, ”tricolorul” va continua la echipă.

În cazul în care nu promovează, Puşcaş oricum nu va reveni la Reading şi va fi vândut fie Pisei, dacă italienii vor fi interesaţi, fie oricărei alte echipe care este dispusă să plătească cinci milioane de euro pentru român.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare