Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Messi schimbă echipa! Semnează şi cumpără acţiuni la club. Unde va juca din 2023

BREAKING | Messi schimbă echipa! Semnează şi cumpără acţiuni la club. Unde va juca din 2023

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani), superstarul de la PSG, schimbă echipa în 2023 şi părăseşte Europa. Argentinianul va lua direcţia Statelor Unite ale Americii, unde este aşteptat să joace pentru echipa lui David Beckham, Inter Miami. Beckham plănuieşte de mai mult timp aducerea lui Messi în MLS.

În 2023, Leo Messi va schimba echipa. Va pleca de la PSG, dar nu se va întoarce la Barcelona, aşa cum şi-ar dori fanii şi conducerea clubului catalan. Presa din Statele Unite anunţă că Messi are de gând să cumpere şi acţiuni la Inter Miami, după ce va semna pentru echipa recent înfiinţată.

Messi schimbă echipa! Semnează şi cumpără acţiuni la club. Unde va juca din 2023

După 16 ani la FC Barcelona şi doi la PSG, în 2023, Leo Messi va părăsi Europa. Nu se va întoarce în Argentina, ţara natală, ci va merge la Inter Miami, în Statele United. Californienii de la Direct TV au anunţat, marţi, că Messi a luat o decizie importantă: nu va rămâne la PSG din 2023 încolo, după ce îi va expira actualul contract cu formaţia de pe Parc des Princes.

Potrivit sursei citate, Leo Messi va semna în 2023 cu Inter Miami, echipa lui David Beckham. Messi are casă la Miami şi, în plus, se pare că va intra în posesia a 35% din acţiunile echipe înfiinţate recent de David Beckham. Contractul dintre cele două părţi a fost deja finalizat, dar încă nu a fost semnat, acest lucru putând avea loc în cursul lunii august, adaugă postul respectiv de televiziune.

La Inter Miami, David Beckham are de gând să aducă mai mulţi foşti sau actuali fotbalişti de la FC Barcelona. Leo Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba sau Luis Suarez sunt doriţi de David Beckham.

Leo Messi vrea să joace în MLS: "Am spus mereu că vreau să profit de experienţa de a trăi în Statele Unite, de a juca în acest campionat"

După ce şi-a cumpărat casă în Miami, Messi şi-a exprimat anterior în mai multe ocazii dorinţa de a juca în fotbalul nord-american. "Am spus mereu că vreau să profit de experienţa de a trăi în Statele Unite, de a juca în acest campionat. Însă nu ştiu când se va întâmpla, acum sau mai târziu", declara argentinianul în 2020.

Afla mai multe despre: leo messitransfermlsinter miami 

viewscnt
Articole similare