Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Dîncu a luat parte la petrecerea de titlu a CFR-ului. Ironii la adresa ministrului: ”A fost la serviciu, nu?”

Vasile Dîncu a luat parte la petrecerea de titlu a CFR-ului. Ironii la adresa ministrului: ”A fost la serviciu, nu?”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa.

Vasile Dîncu a luat parte la petrecerea de titlu a CFR-ului. Ironii la adresa ministrului: ”A fost la serviciu, nu?”

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

La finalul meciului, jucătorii au primit trofeul de campioni, iar petrecerea a început. Cheful a continuat şi la un restaurant din Cluj, unde fotbaliştii ardelenilor, alături de Dan Petrescu, au fost surprinşi în timp de ce îi înjurau pe rivalii de la FCSB. 

De la petrecere nu a lipsit nici Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale şi un apropiat al ardelenilor. Dîncu a fost invitatul lui Neluţu Varga la petrecere şi a stat la masă şi cu preşedintele Cristi Balaj.

Dinu Gheorghe este de părere că Vasile Dîncu ar trebui să rămână în umbră, indiferent de echipa pe care o susţine, având în vedere funcţia pe care acesta o ocupă în stat.

„Dacă dânsul aşa consideră, e problema dânsului. Indiferent ce simpatie ai, chiar dacă iubeşti această echipă sau pe cei care sunt acolo, acţionari sau angajaţi, e bine să te protejezi puţin.

Azi a fost la serviciu domnul Dîncu, nu? A fost la minister, mă gândesc, astăzi, că nu cred că are birou la Cluj. Sigur, e opţiunea dânsului. Din punctul meu de vedere, nu cred că e bine că a participat la asemenea eveniment şi a doua zi fiind lucrătoare. Dânsul hotărăşte ce face cu drumul său politic”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Petrecerea a avut loc la restaurantul Da Vinci, unde au fost prezenţi toţi jucătorii şi şefii echipei. Locaţia a fost aleasă de Neluţu Varga, patronul lui CFR. 

Afla mai multe despre: vasile dîncucfr cluj,  

viewscnt
Articole similare