Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să reacţioneze Lionel Messi după ce Real Madrid s-a calificat în finala Champions League! ”Este o glumă. Nu se poate aşa ceva!”

Cum a putut să reacţioneze Lionel Messi după ce Real Madrid s-a calificat în finala Champions League! ”Este o glumă. Nu se poate aşa ceva!”
Comentarii

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Rodrygo a intrat în repriza secundă şi a marcat două goluri care au dus meciuri în prelungiri. Benzema a marcat de la 11 metri, iar Real Madrid a făcut istorie şi va bifa o nouă finală de Liga 1 Campioanilor contra lui Liverpool. 

Aguero şi Tevez au comentat meciul de pe Bernabeu pe aplicaţia de streaming Star+, iar legenda lui Manchester City a avut un schimb de mesaje cu Lionel Messi, după revenirea furtunoasă a lui Real Madrid. 

”Este o glumă. Nu se poate aşa ceva!”

”Leo mi-a trimis un mesaj după al treilea gol al celor de la Real Madrid. Mi-a spus: 'Este o glumă. Nu se poate aşa ceva'”, a anunţat Aguero, pe live. 

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur. Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Afla mai multe despre: champions league-lionel messi-aguero-real madrid-city 

viewscnt
Articole similare