Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Laurenţiu Reghecampf, decis! Anunţul făcut în direct

Viitorul lui Laurenţiu Reghecampf, decis! Anunţul făcut în direct
Comentarii

Mihai Rotaru a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf va continua pe banca Universităţii Craiova şi în următorul sezon.

Ajuns la Universitatea Craiova la începutul acestui sezon, Laurenţiu Reghecampf l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis pe banca formaţiei oltene.

Antrenorul elen tocmai condusese Craiova către o înfrângere umilitoare în preliminariile Conference League, împotriva lui Laci, scor 0-1, pe care Reghecampf şi elevii săi nu au putut să o întoarcă în retur.

După ce au făcut eforturi pentru a se adapta la stilul lui Ouzounidis, care propunea un fotbal defensiv, fotbaliştii olteni au avut nevoie de timp pentru a se obişnui cu noul antrenor şi metodele sale.

După ce au încheiat 2021 cu o serie de şapte meciuri fără victorie, patru înfrângeri urmate de trei remize, se specula că Reghecampf ar putea fi înlocuit pe banca oltenilor.

Totuşi, fostul antrenor de la FCSB a rămas în Bănie, iar decizia conducerii Craiovei a dat roade. Oltenii au obţinut 12 victorii în ultimele 13 etape ale Ligii 1 şi au revenit în lupta la titlu.

Viitorul lui Laurenţiu Reghecampf, decis

Aşadar, Mihai Rotaru s-a decis să meargă în continuare pe mâna lui Reghecampf şi a afirmat, în direct, că nici nu luase în calcul să îl înlocuiasă pe tehnician.

Dacă va continua la fel şi următorul sezon, Craiova are reale şanse să câştige primul titlu din 1991 încoace.

”Dacă nu a plecat după seria neagră (n.r. trei puncte în şapte meciuri), de ce ar pleca acum?

Nu a fost absolut nimic adevarat (n.r. despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să preia bancă Universităţii în sezonul viitor), nu am avut nicio discuţie cu niciun antrenor.

Nu s-a pus problema nicio secundă, s-a mers pe mâna lui (n.r. Reghecampf) şi am zis că el trebuie să îşi vadă de treabă, trebuie să ne adunăm cu toţii.

Putem să o punem pe seama ghinionului, nu a fost exclusiv vina jucătorilor sau a antrenorilor pentru că a fost, într-adevăr, o perioadă ghinionistă pentru noi”, a spus Mihai Rotaru la PRO Arena.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare