Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, revenire de senzaţie în Liga 1! Semnează cu o echipă de tradiţie

Şumudică, revenire de senzaţie în Liga 1! Semnează cu o echipă de tradiţie

Fotbal intern

Comentarii

În urma unui nou rezultat dezamăgitor, Laurenţiu Reghecampf este aproape de despărţirea de Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova la scurt timp după debutul noului sezon, după ce oltenii l-au demis pe Marinos Ouzounidids.

Deşi a reuşit să aducă supercupa şi cupa în Bănie, grecul nu avea un stil de joc pe placul fanilor, iar nici rezultatele din cupele europene şi Liga 1 nu erau cele dorite.

Meciul fatal pentru Ouzounidis a fost turul rundei secunde de calificări în Conference League, pierdut 0-1 de olteni, împotriva celor de la Laci, din Albania.

Reghecampf a fost adus în locoul său, iar, deşi campania europeană nu a putut fi salvată, echipa a început să semene cu ceea ce îşi dorea Mihai Rotaru.

Totuşi, nici fostul antrenor de la FCSB nu a avut parte de cele mai bune rezultate, iar, din octombrie până în ianuarie, U Craiova nu a reuşit să câştige niciun meci în Liga 1.

Trei înfrângeri consecutive au fost urmate de patru remize consecutive, iar oltenii nu doar că au ieşit din lupta pentru titlu, ba chiar au început să aibă emoţii că ar putea rata play-off-ul.

Şumudică, revenire de senzaţie în Liga 1

Mihai Rotaru şi-a mai manifestat susţinerea faţă de Reghecampf, însă, conform sport.ro, după o nouă înfrângere, împotriva lui Sepsi, antrenorul e pe picior de plecare.

Conducerea din Bănie i-ar fi tranmis lui Reghecampf că dacă nu va câştiga ambele meciuri care urmează, împotriva CFR-ului şi lui Dinamo, va fi demis.

Conform sursei citate, Rotaru ar avea deja şi un înlocuitor pregătit, pe Marius Şumudică, antrenor care a început sezonul la campioana CFR.

Eşecul din cupele europene, la fel ca la Ouzounidis, a fost fatal şi în cazul lui Şumudică, iar antrenorul de 50 de ani nu o duce prea bine nici în Turcia.

Yeni Malatyapsor ocupă ultima poziţie în Super Lig şi se află la 10 puncte de salvare. Astfel, Şumudică este cu sabia deasupra capului şi ar fi interesat de o revenire în România.

Antrenorul lui Yeni ar avea în Bănie oportunitatea de ”a da peste nas” celor de la CFR, care nu au avut încredere în el şi l-au dat afară după doar câteva luni la club.

Mai mult, la Craiova Şumudică s-ar reuni cu Marian Copilu, cu care a colaborat la CFR şi care a fost omul din spatele venirii sale în Gruia, dar şi din spatele posibilei veniri la Craiova.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare