Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea amicalelor din martie: ”Săpunaru merită să îmbrace tricoul naţionalei, orice vestiar şi-l doreşte”

Mihai Iosif pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea amicalelor din martie: ”Săpunaru merită să îmbrace tricoul naţionalei, orice vestiar şi-l doreşte”

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif este de părere că Săpunaru merită să fie convocat la naţională chiar şi la vârsta de 37 de ani.

Cristi Săpunaru a revenit la Rapid în vara lui 2021 şi a primit imediat banderola de căpitan, conducând echipa în primul său sezon în Liga din ultimii şase ani.

După un început senzaţional, formaţia giuleşteană a arătat că nu se poate lupta încă la fruntea clasamentului.

Apărarea solidă a Rapidului a fost secretul din spatele formei bune a echipei, giuleşenii neîncasând gol în primele şase meciuri ale sezonului.

Totuşi, odată ce rivalele şi-au intrat în mână, iar emulaţia din spatele revenirii Rapidului în liga 1 s-a liniştit, echipa a început să arate semne de declin.

În afara play-off-ului la momentul actual, Rapid a reuşit să strângă doar două puncte în ultimele două meciuri şi riscă să rateze play-off-ul.

Dacă prestaţiile giuleştenilor nu au fost mereu consecvente, căpitanul lor a reuşit aproape meci de meci să impresioneze, iar Mihai Iosif crede că forma sa ar trebui să îl readucă în planurile naţionalei.

Mihai Iosif pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea amicalelor din martie

Antrenorul Rapidului a afirmat că un lider ca Săpunaru în vestiarul României ar putea fi incredibil de benefic pentru selecţionata noastră.

Le-am spus (n.r. la pauza meciului cu UTA) că nu avem voie, atât eu cât şi Săpunaru, că nu avem voie să ieşim azi înfrânţi de aici şi că trebuie să dăm totul pentru a reuşi egalarea, în limita sportivităţii.

Sper să ia deciziile cele mai bune în viitor şi să ia cât mai mulţi jucători de la Rapid. Săpunaru, la felul în care joacă, cred că ar merita cu prisosinţă să îmbrace tricoul naţionalei.

E un lider incontestabil pe care orice vestiar şi-l doreste şi cu siguranţă şi vestiarul naţionalei. (n.r. îşi doreşte să revină?) Întrebaţi-l dumneavoastră! (n.r. nu aţi vorbit cu el?) Nu (n.r. râde)!”, a declarat Mihai Iosif.

Ajuns la 37 de ani, Crisit Săpunaru a reuşit să însumeze până acum 36 de apariţii sub tricolor, ultima venind în octombrie 2019.

Fundaşul a purtat de 11 ori banderola de căpitan pentru naţionala României.

 

;

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare