Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, aproape de plecarea de la UTA din cauza a ”câţiva fani”: ”A fost înjurat, mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să îşi prezinte demisia”

Laszlo Balint, aproape de plecarea de la UTA din cauza a ”câţiva fani”: ”A fost înjurat, mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să îşi prezinte demisia”

UTA

Comentarii

Laszlo Balint a fost înjurat de câţiva fani ai UTA-ei în urma partidei pierdute cu Gaz Metan şi a fost împins să îşi înainteze demisia.

UTA Arad a fost una dintre surprizele plăcute ale campionatului, graţie fotbalului frumos practicat de echipă, însă rezultatele nu au fost cele mai bune în ultima vreme.

De nouă etape nu a mai câştigat elevii lui Laszlo Balint, iar unii fani au început să îşi piardă răbdarea, în ciuda faptului că formaţia practică un joc bun, dar ratează multe ocazii.

Metodele şi filozofia lui Laszlo Balint sunt clar imprimate asupra echipei, însă fotbaliştii UTA-ei sunt prea neinspiraţi la finalizare.

După înfrângerea surprinzătoare cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 22-a, Laszlo Balint a fost înjurat de o parte din fanii arădeni, care i-au cerut demisia.

Antrenorul i-a ascultat pe fani şi l-a rugat pe impresarul său, Bogdan Apostu, să ia legătură cu conducerea în vederea prezentării demisiei.

Însă, Alexandru Meszar, conducătorul clubului, nici nu a vrut să audă de plecarea lui Balint, a dezvăluit Apostu, întrucât echipa arată bine, dar nu are rezultate.

Laszlo Balint, aproape de plecarea de la UTA din cauza a ”câţiva fani”

După meciul trecut, când a fost injurat de unii dintre suporteri, Gyussy (n.r. Balint) mi-a cerut să vorbesc cu conducerea clubului, să îşi prezinte demisia dacă se doreşte lucrul acesta.

Dar domnul Meszar nici nu a vrut să audă aşa ceva, a spus că nici nu se pune problema, pentru că echipa joaca, a jucat mereu şi doar ghinionul a făcut să nu facă puncte”, a declarat Bogdan Apostu, în urma remizei cu Rapid.

După duelul cu Gaz Metan, arădenii au făcut deplasarea la Bucureşti pentru a disputa duelul împotriva Rapidului, iar Junior Morais le-a dat prima şansă elevilor lui Balint, după ce a făcut penalty şi a luat roşu.

Fundaşul a încercat să respingă cu mâna un şut al UTA-ei, care oricum a trecut de linie, însă centralul nu a văzut, astfel că l-a eliminat pe Morais şi a acrodat lovitură de la 11 metri.

În ciuda faptului că au preluat conducerea când erau în superioritate numerică, cei de la UTA tot nu au reuşit să se impună, remizând 1-1.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare