Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu trăieşte clipe de coşmar! Sportiva a fost hărţuită de un bărbat de 35 de ani: ”Mi-a fost luată libertatea, mă uit constant peste umăr”

Emma Răducanu trăieşte clipe de coşmar! Sportiva a fost hărţuită de un bărbat de 35 de ani: ”Mi-a fost luată libertatea, mă uit constant peste umăr”galerie foto

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu trece prin momente grele, după ce a fost hărţuită de un bărbat de 35 de ani.

După victoria de la US Open, Emma Răducanu a devenit noua speranţă a tenisului mondial şi a fost transformată aproape instant într-un superstar global.

Faima dobândită şi ascensiunea sa incredibil de rapidă i-au oferit multe beneficii sportivei cu origini româneşti, dar cel puţin la fel de multe probleme.

Un bărbat de 35 de ani, fost curier, a hărţuit-o pe Emma Răducanu în ultimele luni, până în punctul în care sportiva a ajuns speriată să meargă singură pe stradă.

Acesta i-a vizitat de trei ori casa sportivei. Prima dată, bărbatul a livrat un buchet de flori, în care lăsase un bilet pe care scria ”Nu am nimic de spus, dar meriţi iubire”, semnat cu numele său, al soţiei sale şi al câinelui lor.

Părinţii Emmei au fost cei ce l-au întâmpinat prima dată, iar familia şi-a dat seama că ceva mai mult decât dubios se întâmpla.

La a doua vizită, bărbatul a lăsat un nou bilet, de această dată ilustrând drumul de 23 de mile, sau 37 de kilometri, pe care l-a parcurs până la casa sportivei, cu mesajul ”Am mers pe jos 23 de mile pentru tine”.

FOTO: Daily Mail

La vizita finală, venită la două zile după cea de a doua, pe 4 decembrie, bărbatul de 35 de ani a împodobit un copac din faţa locuinţei sportivei.

Acesta a furat şi un pantof care credea că era al Emmei, care de fapt era al tatălui său, spunând apoi poliţiei că îşi dorea un suvenir.

Emma Răducanu trăieşte clipe de coşmar

Emma Răducanu a informat autorităţile în urma ultimului incident, după ce primise o notificare că este cineva în faţa casei.

Aceasta a ieşit şi l-a văzut pe bărbat, care a luat-o la fugă, fiind urmărit de Emma până la o staţie de autobuz.

Sportiva a sunat la poliţie şi a tranmis cele întâmplate, iar bărbatul a fost arestat şi a fost găsit vinovat de autorităţi, urmând să îşi afle pedeapsa într-o lună.

FOTO: Daily Mail

Emma Răducanu a fost traumatizată de cele întâmplate, iar conversaţia dintre ea şi poliţie cu privire la aceste incidente a fost făcută publică.

După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr.

Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranţă în casa mea, deşi acolo ar trebui să mă simt protejată. Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărţuitor.

Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că ştie unde stau”, le-a transmis Emma Răducanu telefonic poliţiştilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: emma răducanu 

viewscnt
Articole similare