Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frank Lampard, aproape de revenirea pe banca tehnică! Legenda lui Chelsea s-a înţeles cu o rivală din Premier League

Frank Lampard, aproape de revenirea pe banca tehnică! Legenda lui Chelsea s-a înţeles cu o rivală din Premier League

Premier League

Comentarii

Lampard este aproape de revenirea pe banca tehnică, după ce i s-a oferit postul de antrenor de o formaţie din Premier League

Conducătorii lui Everton i-au oferit postul vacant de antrenor fostului mijlocaş al naţionalei Angliei, Frank Lampard, relatează BBC.

Lampard, în vârstă de 43 de ani, este liber de contract de un an după ce a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Chelsea. El încă nu a dat un răspuns celor de la Everton.

Portughezul Vitor Pereira şi interimarul Duncan Ferguson au avut, de asemenea, cel de-al doilea interviu pentru post vineri, dar clubul a decis să se orienteze către Lampard.

Frank Lampard, aproape de revenirea pe banca tehnică

Rafael Benitez a fost demis în această lună, după ce a câştigat doar unul dintre ultimele sale 13 jocuri.

Fostul antrenor al lui Liverpool a rezistat mai puţin de şapte luni în funcţie, iar echipa se află pe locul 16 în Premier League, la doar şase puncte deasupra zonei retrogradării.

Iniţial, Pereira părea pregătit pentru a primi postul după ce a avut discuţii "pozitive” şi a spus că oficialii clubului sunt "entuziasmaţi şti de ceea ce le-a propus”.

Dar fanii au protestat şi au apărut graffiti la sediul clubului din Goodison Park pe care scria "Pereira afară, Lampard înăuntru".

Şi miercuri seara, aproximativ 100 de fani au susţinut un protest la Goodison în legătură cu modul în care este condus clubul.

Fostul jucător, Wayne Rooney a fost, de asemenea, în competiţie pentru acest rol, dar a refuzat, deoarece vrea să rămână la Derby County.

Afla mai multe despre: frank lampard 

viewscnt
Articole similare