Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, ultimele detalii despre starea lui Dragoş Grigore! Când va reveni fundaşul pe teren

Mihai Iosif, ultimele detalii despre starea lui Dragoş Grigore! Când va reveni fundaşul pe teren

Rapid

Comentarii

Dragoş grigore se apropie de o revenire pe teren după ce a fost absent ultimele două luni.

La meciul cu Farul, pe 4 decembrie 2021, Dragoş Grigore a fost nevoit să părăsească terenul, după ce a suferit o accidentare.

O parte de bază din apărarea lui Mihai Iosif, Grigore a fost adus în vară, liber de contract, în Giuleşti, în urma despărţirii de Ludogorets.

Alături de Junior Morais, Crsiti Săpunaru şi Claudiu Belu-Iordache, Grigore avea să formeze una dintre cele mai impresionante defensive din debutul campionatului.

Însă, din pricina suspendărilor şi accidentărilor, giuleştenii nu au mai reuşit să menţină aceleaşi statistici defensive de senzaţie, iar, când Grigore a fost înlocuit de Dandea la meciul cu Farul, fanii era îngrijoraţi.

Din fericire pentru club şi suporteri însă, fostul fundaş central de la Dinamo a fost indisponibil în timpul pauzei competiţionale, astfel că nu a ratat prea multe meciuri, ci doar perioada de pregătire.

Mihai Iosif, ultimele detalii despre starea lui Dragoş Grigore

Patru partide a ratat Grigore din decembrie până acum, urmând să mai absenteza cel puţin încă una, de sâmbătă, când Rapid o va înfrunta pe UTA.

Mihai Iosif a oferit ultimele detalii despre accidentarea sa şi a afirmat că fundaşul central încă este în perioada de recuperare, dar că se apropie de o revenire pe teren.

Cu siguranţă nu cred că cei de la UTA au abandonat lupta pentru play-off şi cred că vor juca la victorie. Pe noi ne interesează foarte mult ce facem noi.

(n.r. cum sunt jucătorii nou veniţi, o să îi vedem în primul 11?) Veţi vedea mâine. Se adaptează din ce în ce mai bine la ceea ce ne dorim noi şi sper să dea cât mai multe lucruri bune pe teren.

(n.r. cu absenţele cum staţi?) Bine. Nimic nou sub soare. Aşteptăm să-şi revină cei ce sunt loviţi cât mai repede.

(n.r. starea lui Grigore care e?) Ca şi până acum, e în perioada de recuperare. Va reveni în curând”, a declarat Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare