Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român care a fost un model pentru Insigne, Mertens sau Jorginho: ”Ştiu cum era văzut în vestiar, mare personalitate, lider” | EXCLUSIV

Fotbalistul român care a fost un model pentru Insigne, Mertens sau Jorginho: ”Ştiu cum era văzut în vestiar, mare personalitate, lider” | EXCLUSIVgalerie foto

Stranieri

Comentarii

MM Stoica a vorbit la superlativ despre căpitanul României, Vlad Chiricheş.

Ajuns la 32 de ani, Vlad Chiricheş este căpitanul României şi fotbalistul cu cele mai multe selecţii, 69, din actualul lot al ”tricolorilor”.

Ajuns la FCSB de la Pandurii în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, fundaşul central a petrecut doar un an şi jumătate la Bucureşti, înainte de a fi cumpărat de Tottenham.

Nouă milioane şi jumătate de euro au plătit britanicii pentru Chiricheş, după ce au fost daţi pe spate de prestaţiile sale din Europa League.

Apărătorul român a fost unul dintre cei opt jucători aduşi de Tottenham din banii încasaţi pentru Gareth Bale, iar doar unul dintre aceştia a reuşit să aibă succes la Londra, Christian Eriksen.

În ciuda faptului că nu s-a remarcat în Anglia, Napoli tot a dorit să îl aducă pe internaţionalul român la club, iar MM Stoica a dezvăluit cum era acesta văzut în vestiarul napoletanilor.

Fotbalistul român care a fost un model pentru Insigne, Mertens sau Jorginho

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că apărătorul central era perceput ca un ”lider” şi o ”mare personalitate” de colegii de la Napoli şi a punctat că România nu ar avea şanse în Nations League fără acesta.

E lider înnăscut. Chiricheş a fost vândut la Totenham de Steaua (n.r. FCSB), de la Tottenham la Napoli şi de Napoli la Sassuolo. Îl cunosc, ştiu cum era văzut în vestiarul lui Napoli, mare personalitate, lider.

Dacă e sănătos pentru cele patru jocuri din vară, avem şanse, dacă nu... E singurul fundaş central pe care îl avem cu experienţă şi cu o viziune a jocului”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

27 de partide a disputat Chiricheş în Premier League în cele două sezoane petrecute la Tottenham, urmate de 84 de partide în Serie A pentru Napoli şi Sassuolo.

27,6 milioane de euro au fost plătite de-a lungul timpului pentru serviciile actualului căpitan al României.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare