Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia halucinantă a centralului Iulian Călin în urma erorii monumentale de la golul a la Maradona al lui Koljic: ”Asta mi-a zis”. VIDEO cu reuşita

Reacţia halucinantă a centralului Iulian Călin în urma erorii monumentale de la golul a la Maradona al lui Koljic: ”Asta mi-a zis”. VIDEO cu reuşita

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Iulian Călin a validat un gol marcat cu mâna de Elvir Koljic, în duelul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova.

Sepsi a reuşit să câştige confruntarea cu Universitatea Craiova, din a 23-a etapă a Ligii 1, scor 3-1.

Covăsnenii au profitat de mai multe erori defensive ale oltenilor pentru a lua toate punctele, însă nu doar elevii lui Reghecampf au greşit pe tot parcursul meciului.

Brigada de arbitrii condusă de Iulian Călin a făcut praf partida. Mai întâi, un gol marcat cu mâna de Koljic nu a fost anulat. Apoi, un gol care părea valabil al Universităţii a fost anulat pentru offside.

În final, rezultatul a fost, din punctul de vedere al ambelor părţi, cel corect, iar Craiova a pierdut teren iarăşi în lupta pentru play-off, după ce de abia îşi încheiase seria de şapte meciuri fără înfrângere etapa trecută.

Reacţia halucinantă a arbitrului Iulian Călin în urma erorii monumentale de la golul a la Maradona al lui Koljic

După meci, Roland Niczuly, protagonist la golul a la Maradona marcat de Koljic, a dezvăluit ce reacţie a avut centralul Iulian Călin în urma reuşitei bosniacului.

Revoltaţi de gestul lui Koljic, fotbaliştii de la Sepsi l-au informat disperaţi pe Iulian Călin că bosniacul a marcat cu mâna, dar centralul nu a vrut să audă, ba chiar a început să ameninţe cu cartonaşe.

A fost un meci foarte bun făcut de noi, am controlat din primul până în ultimul minut.

(n.r. ce v-a zis arbitrul după golul lui Koljic) Mie personal mi-a zis să mă duc în poartă, că dacă nu, îmi dă galben.

Dar cred că a văzut toată lumea, nu trebuie să comentez eu acea faza.

A fost clar ca lumina zilei, a avut gestul în primul rând, a dat cu mâna în minge, dar din păcate cei patru arbitri nu au văzut”, a declarat Roland Niczuly.

În urma înfrângerii de la Sfântu Gheroghe, Universitatea Craiova ocuă în continuare un loc de play-off, dar ar putea fi depăşită de Farul şi ajunsă de Rapid.

Rezumatul confruntării AICI

Afla mai multe despre: roland niczuly 

viewscnt
Articole similare