Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când spune Ioan Andone că vor veni noi acţionari la Dinamo: ”Te poţi gândi la un plan de durată, să se bată pentru cupele europene” | EXCLUSIV

Când spune Ioan Andone că vor veni noi acţionari la Dinamo: ”Te poţi gândi la un plan de durată, să se bată pentru cupele europene” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Ioan Andone a dezvăluit când crede că vor veni noi acţionari la Dinamo.

Dinamo trece prin cele mai grele momente din istoria sa, aflată în inslovenţă şi într-o situaţia gravă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere adminstrativ.

Structura de conducere a clubului este mai mult decât neclară, iar formaţia este ”condamnată” la baraj, urmând ca o dublă manşă să decidă dacă Dinamo se va menţine în prima ligă.

Retrogradarea ar fi un dezastru pentru ”câini”, care ar putea fi aproape să ajungă în aceeaşi situaţie ca Rapid şi să fie nevoiţi să o ia de la capăt din eşaloanele inferioare.

Chiar şi dacă rămâne în Liga 1, echipa are nevoie disperată de noi invetitori, iar Ioan Andone este de părere că aceştia ar putea sosi doar după terminarea noului stadion.

”Fălcosul” a vorbit şi despre problemele din jurul siglei şi a punctat că proiectul noii arene ar putea fi salvarea lui Dinamo, deşi acesta ar urma să fie gata de abia peste trei ani.

Când spune Ioan Andone că vor veni noi acţionari la Dinamo

”(n.r. despre siglă) Asta nu o mai înţeleg acum, eu ştiam că totul e la domnul Badea, acum ce a intervenit acolo între conducerea actuală a lui Dinamo şi domnul Badea, pentru că domnul Badea rămâne dinamovist.

Acum nu au ce să facă, trebuie să schimbe sigla, trebuie o nouă identitate. O nouă identitate, care trebuie să treacă şi prin perioadele astea, nu cred că se vor rezolva lucrurile şi va fi stabilitate la Dinamo, că se va reveni la ce a fost înainte.

Eu cred că investorii vor apărea când se va începe noul stadion şi se va termina, pentru că ai altă emulaţie în momentul în care ai un stadion nou, oamenii... vine lumea cu drag la stadion, o să fie un stadion în centrul Bucureştiului şi sunt convins că poţi să te gândeşti la nişte investitori care să îşi facă un plan de lungă durată, ca Dinamo să revină şi să se bată pentru cupele europene”, a declarat Ioan Andone, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare