Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rămâneţi la Dinamo dacă retrogradează echipa?”. Dusan Uhrin a dat răspunsul pe loc

”Rămâneţi la Dinamo dacă retrogradează echipa?”. Dusan Uhrin a dat răspunsul pe loc

Dinamo București

Comentarii

”Condamnată” la baraj, Dinamo mai are o lună pentru a se pregăti pentru unul dintre cele mai importante meciuri din istoria sa.

În a şaptea etapă a play-out-ului Ligii 1, Dinamo va da piept cu Academica Clinceni, însă meciul este unul lipsit de consecinţe pentru ambele părţi.

Formaţia ilfoveană, aflată în pragul desfiinţării, a retrogradat deja matematic, în timp ce ”câinii” sunt ”condamnaţi” la baraj.

Aşadar, toate pregătirile pe care le mai fac Dusan Uhrin şi elevii săi vor fi în perspectiva câştigării dublei manşe cu ocupanta locului trei din Liga 2, întrucât Dinamo nu mai are şanse să urce vreo poziţie.

Realist, ”câinii” vor fi nevoiţi să o învină pe una dintre Petrolul, U Cluj, Hermannstadt sau, foarte improbabil, Steaua pentru a se menţine în primul eşalon.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Clinceni, Dusan Uhrin a abordat subiectut meciului cu ilfovenii, al barajului şi a primit o întrebare care l-a pus în reală dificultate.

Întrebat dacă va rămâne la Dinamo în cazul retrogradării, cehul a răspuns pe loc: ”nu ştiu”.

”Rămâneţi la Dinamo dacă retrogradează echipa?”

Acest meci este important pentru mine pentru că am schimbat puţin echipa şi sunt câţiva jucători care trebuie să îmi arate că sunt pregătiţi pentru baraj.

Toate sunt echipe bune, toate au jucători de primă ligă, care au jucat înainte în prima ligă, ştiu jucătorii aceştia pentru că am lucrat cu unii dintre ei în prima ligă.

Vreau să o salvez pe Dinamo, este adevărat. (n.r. rămâneţi la Dinamo şi dacă echipa retrogradează?) Nu ştiu. (n.r. de ce?) Nu ştiu, depinde de situaţie.

Aceste trei-patru echipe sunt bune, am văzut multe meciuri şi au jucat bine şi şansele sunt 50-50% şi nu ştiu cine ar avea avantaj.

Depinde cât de bine pregătiţi vor fi toţi pentru acest baraj. Este vorba şi de moral şi de pregătirea fizică. O grămadă de lucruri se pot întâmpla într-o lună.

Nu ştiu ce va fi peste o lună. Avem nevoie de ajutorul fanilor, pentru că pentru noi sunt ca şi cum am avea un jucător în plus”, a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare