Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FRH are un nou preşedinte! Alexandru Dedu a fost învins: ”Vă promit că handbalul românesc e pe mâini bune”

OFICIAL | FRH are un nou preşedinte! Alexandru Dedu a fost învins: ”Vă promit că handbalul românesc e pe mâini bune”

Handbal

Comentarii

Fostul arbitru internaţional Constantin Din l-a învins pe preşedintele în exerciţiu Alexandru Dedu (50 de ani) în turul al doilea de scrutin la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

UPDATE | Constantin Din a fost ales, joi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, în care îi succede lui Alexandru Dedu, care a fost de asemenea candidat.

Din a obţinut 157 de voturi în turul doi, în timp ce Alexandru Dedu a obţinut 66.

Cei doi au ajuns în turul doi, după ce în primul tur Constantin Din a primit 95 de voturi şi Alexandru Dedu 79.

“Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru încrederea acordată şi vă promit că nu o să vă dezamăgesc. Mulţumesc şi actualei conduceri pentru ce a reuşit să facă în aceşti opt ani.

Vă promit că handbalul românesc împreună cu dumneavoastră este pe mâini bune”, a spus Din.

Au mai candidat Bogdan Voina şi Maximilian Gavrilă.

La Adunarea Generală de la Hotel Marriott din Bucureşti au votat 223 de structuri sportive.

Constantin Din (53 de ani) este fost arbitru la nivel de mari competiţii internaţionale, iar în prezent este observator EHF. El a candidat pentru prima dată pentru funcţia de preşedinte al FR Handbal.

 


UPDATE | Bogdan Voina şi Constantin Din au bătut palma în vederea turului secund. Toate voturile lui Bogdan Voina vor fi direcţionate către fostul arbitru internaţional.


În primul tur, cei patru candidaţi la funcţia de preşedinte al FRH au fost votaţi după cum urmează: Constantin Din - 95 voturi, Alexandru Dedu - 79 voturi, Bogdan Voina - 48 voturi şi Maximilian Gavrilă - 1 vot.

La Adunarea Generală de alegeri a FRH au participat toţi cei 225 de membri afiliaţi cu drept de vot ai federaţiei. Doar 223 de voturi au fost valabil exprimate, 2 fiind anulate.

Afla mai multe despre: alexandru dedu 

viewscnt
Articole similare