Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură de proporţii la Rapid! Clubul va avea un nou acţionar majoritar: ”Le dorim mult noroc”

OFICIAL | Lovitură de proporţii la Rapid! Clubul va avea un nou acţionar majoritar: ”Le dorim mult noroc”

Rapid

Comentarii

Martin Machon, un miliardar ceh, care deţinea 49% din Rapid prin compania APS Holding, şi-a vândut oficial pachetul majoritar de acţiuni.

Odată cu revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Rapid şi-a propus să se întoarcă în elita Ligii 1, iar până acum pare a fi pe drumul cel bun.

După începutul fulminant reuşit imediat după promovare, cu 16 puncte însumate din 18 după primele şase etape, clubul a trecut printr-o perioadă mai modestă.

În returul sezonului regular, giuleştenii au câştigat doar două dintre cele 15 partide, una dintre aceste victorii venind în ultima etapă, împotriva Clinceniului.

Acea partidă a fost prima a lui Mutu pe bancă, Mihai Iosif fiind înlocuit în urma unui eşec cu FC U Craiova, scor 2-3.

Venirea ”Briliantului” în Giuleşti a fost în mare parte contestată, dar acesta a reuşit să însumeze şapte victorii din şapte, iar Rapid este pe cale de a câştiga play-out-ul şi a ajunge la barajul pentru Conference League.

Pe lângă faptul că lucururile decurg acum ideal pe teren, o mutare importantă a fost făcută şi în culisele clubului giuleştean.

Lovitură de proporţii la Rapid

Miliardarul ceh Martin Machon, care deţinea 49% din club, şi-a vândut oficial pachetul majoritar de acţiuni, pe care îl deţinea prin compania APS Holding.

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a fost cel care a cumpărat acţiunile, urmând ca o parte dintre acestea să ajungă la Dan Şucu.

Dezvoltarea Rapid Bucureşti de-a lungul ultimilor patru ani a fost o mare provocare, însă a susţinut totodată şi creşterea brandului APS România.

Le dorim Rapidului şi lui Victor mult noroc în această nouă etapă din istoria clubului şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem echipa la cel mai înalt nivel al competiţiilor europene”, a declarat Martin Machon, CEO APS Group.â

Dan Şucu este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România. El este cel care a dezvoltat brandul Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România.

Omul de afaceri are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro, pe care şi-a construit-o în special din industria mobilei şi ar urma să investească 10 milioane la Rapid.

Detaliile tranzacţiei făcute între APS Holding şi Victor Angelescu nu au fost comentate public de niciuna dintre părţi.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare