Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Universitatea Craiova! Un titular şi om de bază al oltenilor s-a săturat şi vrea să plece din Bănie

Lovitură grea pentru Universitatea Craiova! Un titular şi om de bază al oltenilor s-a săturat şi vrea să plece din Bănie
Comentarii

În urma ratării obiectivelor, Universitatea Craiova se pregăteşte pentru mai multe plecări.

Universitatea Craiova a început sezonul cu speranţa că se poate lupta pentru titlu şi Cupa României şi acest sezon, dar a ratat ambele obiective, alături de eşecul din cupele europene.

Oltenii sperau să prindă grupele Conference League, dar au pierdut din al doilea tur preliminar, la primul ”hop”, împotriva lui Laci (Albania).

Campionatul a fost, oficial, pierdut după a şaptea etapă din play-off, când CFR a asigurat matematic că nu mai poate fi întrecută, iar Cupa ”s-a dus” în penultimul act, în favoarea lui Sepsi.

Aşadar, ajunşi la final de sezon cu niciun motiv de mândrie, schimbări importante sunt anunţate în Bănie, mai ales la nivelul lotului.

Deşi se zvoneşte că Laurenţiu Reghecampf ar putea fi înlocuit cu Mirel Rădoi, antrenorul va continua, cel mai probabil, în Bănie şi şi-a conturat deja lotul pentru stagiunea viitoare.

Un titular şi om de bază al Universităţii Craiova s-a săturat şi vrea să plece din Bănie

Plecarea lui Alexandru Mateiu a fost deja anunţată, în timp ce Lyes Houri, considerat un mare atu de Mihai Rotaru după transferul său, are şanse mici să mai continue la Craiova, după ce a petrecut o bună parte din sezon accidentat.

Viitorul lui Marius Constantin la Universitatea este de asemenea incert, iar Fanatik anunţă că un alt jucător, mult mai important decât ceilalţi menţionaţi, ar dori să plece de la Craiova.

Conform sursei citate, Mirko Pigliacelli s-a săturat de eşecurile trăite în Bănie şi nu este interesat să îşi mai prelungească înţelegerea cu formaţia olteană, care va expira în 2023.

Deşi anunţa că şi-ar dori să reprezinte echipa naţională a României, Pigliacelli ar putea părăsi ţara în vara anului viitor, după ce a însumat, până acum, 164 de apariţii în tricoul Craiovei.

Oltenii ar putea să în înlocuiască fără să facă vreun transfer, întrucât rezerva italianului în acest sezon a fost David Lazar, un portar trecut pe la echipa naţională şi cu mare experienţă în Liga 1.

Afla mai multe despre: mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare