Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | U Craiova rămâne fără una dintre vedetele echipei! Pleacă gratis din Bănie

EXCLUSIV | U Craiova rămâne fără una dintre vedetele echipei! Pleacă gratis din Băniegalerie foto
Comentarii

U Craiova rămâne fără una dintre vedetele echipei lui Laurenţiu Reghecampf. Alexandru Mateiu (32 de ani) pleacă gratis din Bănie, în vară, când i se termină contractul cu oltenii. Mijlocaşul este unul dintre cei mai vechi fotbalişti ai formaţiei lui Mihai Rotaru, la echipă din 2014.

Veste proastă la U Craiova, la câteva ore după înfrângerea suferită în faţa FCSB (0-1, în Bănie), care a scos-o din lupta pentru titlul de campioană. Una dintre vedetele echipei pleacă din Bănie, liber de contract.

EXCLUSIV | U Craiova rămâne fără una dintre vedetele echipei! Pleacă gratis din Bănie

Orange Sport a aflat că Alexandru Mateiu, una dintre vedetele echipei şi unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lot, va pleca liber de contract din Bănie, în vară. Mateiu nu-şi prelungeşte contractul cu U Craiova, scadent în vara lui 2022, după ce Laurenţiu Reghecampf nu prea l-a folosit în acest sezon.

Alexandru Mateiu se află la U Craiova din 2014, de când echipa a promovat în Liga 1, iar alături de Nicuşor Bancu sau Andrei Ivan este unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Doar că a jucat destul de puţin sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, care a preferat să-i folosească pe Ovidiu Bic, Vladimir Screciu sau Alexandru Creţu pe postul de mijlocaş închizător.

Până la venirea lui Laurenţiu Reghecampf, Alexandru Mateiu a fost una dintre vedetele echipei, titular mai mereu pentru echipa olteană.

Mijlocaşul a strâns 245 de meciuri în toate competiţiile la U Craiova, timp în care a marcat de 10 ori şi a livrat 11 pase de gol. Din 2014 până în prezent, Alexandru Mateiu a câştigat trei trofee cu U Craiova, două Cupe ale României (2018, 2021) şi o Supercupă a României (2022).

  • 23 de meciuri a strâns Alexandru Mateiu în toate competiţiile acestui sezon cu U Craiova şi şi-a trecut în cont un assist
  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Mateiu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u craiovamateiucontractliga 1alexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare