Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB VS. U Craiova: licitaţie pentru transfer! Becali, lovitură grea pentru Rotaru. ULTIMA ORĂ

FCSB VS. U Craiova: licitaţie pentru transfer! Becali, lovitură grea pentru Rotaru. ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

FCSB şi U Craiova au pus ochii pe acelaşi fotbalist din România, pentru care fac "licitaţie". Gigi Becali şi Mihai Rotaru se luptă pe piaţa transferurilor.

Gigi Becali încearcă să-i dea lovitura lui Mihai Rotaru, după ce FCSB a învins-o pe U Craiova (1-0, în Bănie) într-un meci decisiv pentru lupta la titlu. FCSB şi U Craiova fac licitaţie pentru transferul lui Szilard Gyenge (21 de de ani), portarul de al Csikszereda, echipă de Liga 2.

FCSB VS. U Craiova: licitaţie pentru transfer! Becali, lovitură grea pentru Rotaru. ULTIMA ORĂ

FCSB a învins-o pe U Craiova, 1-0 în Bănie, şi a scos definitiv echipa lui Laurenţiu Reghecampf din lupta pentru titlul de campioană. Acum, Gigi Becali vrea să-i dea o nouă lovitură lui Mihai Rotaru şi să-l "fure" pe jucătorul dorit de ambele echipe, FCSB şi U Craiova.

Szilard Gyenge, un portar de mare viitor, care şi-a făcut deja debutul pentru echipa naţională de tineret, este fotbalistul pentru care cluburile rivale fac licitaţie pe piaţa transferurilor. Gyenge joacă în Liga 2, la Csikszereda, şi suma de transfer porneşte de la 300.000 de euro, potrivit spotmedia.ro, care citează Eurosport, sură care anunţă că FCSB şi U Craivoa sunt interesate de transferul tânărului goalkeeper.

Szilard Gyenge a debutat pentru naţionala de tineret a României într-un meci amical cu Italia, 2-4.

Tânărul portar este legitimat la Csikszereda şi a jucat 23 de meciuri pentru echipă în acest sezon de Liga 2, timp în care în doar cinci dintre ele a reuşit să nu primească gol. Născut în februarie 2001, Gyenge a crescut la Csikszereda, unde a reuşit să şi debuteze la echipa mare şi să atragă atenţia echipelor mari din România.

La FCSB, Szilard Gyenge ar avea concurenţă serioasă cu portari la fel tineri, Ştefan Târnovanu (21 de ani) şi Andrei Vlad (23 de ani), în timp ce la U Craiova i-ar avea concurenţi pe Mirko Pigliacelli, David Lazar şi Denis Rusu.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Szilard Gyenge în prezent, potrivit specialiştior de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: szilard gyengetransferu craiovafcsbliga 1licitatiegigi becalimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare