Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova a vândut un fotbalist cu 9 milioane €! Salariul uriaş, acceptat. Rotaru: "E greu să-l ţii"

Craiova a vândut un fotbalist cu 9 milioane €! Salariul uriaş, acceptat. Rotaru: "E greu să-l ţii"
Comentarii

Salariul oferit lui Valentin Mihăilă (22 de ani), în momentul ofertei sosite de la Parma, a jucat un rol esenţial în transferul la gruparea italiană. Mihai Rotaru, patronul U Craiova, a spus la Orange Sport că n-a dorit să-l vândă pe Mihăilă, dar când i se oferă un salariu foarte mare unui jucător "e greu să-l opreşti".

Parma a plătit 9 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă de la U Craiova şi a obţinut, astfel, serviciile fotbalistului român. Mihai Rotaru a dezvăluit, la un an şi jumătate distanţă, că n-a dorit să-l vândă pe Valentin Mihăilă, dar salariul oferit fotbalistului a jucat un rol important în tranzacţie.

Craiova a vândut un fotbalist cu 9 milioane €! Salariul uriaş, acceptat. Rotaru: "E greu să-l ţii"

De când a preluat Mihai Rotaru echipa, U Craiova a făcut afaceri bune pe piaţa transferurilor, care au adus sume importante de bani în conturile clubului. Primul transfer important a fost Alexandru Mitriţă pentru 8 milioane de dolari în MLS, la New York City FC. A urmat apoi chiar înlocuitorul lui Mitriţă la Craiova.

Valentin Mihăilă a fost cumpărat de Parma în octombrie 2020, în schimbul a 9 milioane de euro. Mihai Rotaru n-a dorit să-l vândă neapărat pe Mihăilă, dar Parma i-a oferit un salariu irezistibil fotbalistului crescut în Bănie, astfel că transferul a trebuit să se facă într-un final.

Mihai Rotaru a intrat în direct la Orange Sport, duminică, şi a vorbit despre eventualele vânzări de jucători ca urmare a sezonului bun făcut sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf de tinerii Ştefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu sau Jovan Markovic. Rotaru a dezvăluit că nu e interesat să vândă jucători şi nu dorit neapărat să-i vândă nici pe Alexandru Cicâldău sau Valentin Mihăilă.

"Universitatea Craiova nu are jucători la tarabă, Universitatea nu îşi doreşte să vândă jucători. Noi nu avem jucători la tarabă, nu vindem roşii, castraveţi, nu avem preţuri. Nu am vrut să-l vindem nici pe Cicâldău, nici pe Mihăilă, dar când de la 150 de mii pe an ţi se oferă un salariu de 1 milion pe an, este foarte greu să opreşti un jucător", a spus Mihai Rotaru, la Orange Sport.

Cele mai importante transferuri făcute de U Craiova în "era" Mihai Rotaru:

  • Valentin Mihăilă - Parma - 9 milioane de euro - 2020/2021
  • Alexandru Mitriţă - New York City - 8 milioane de euro - 2018/2019
  • Alexandru Cicâldău - Galatasaray - 6,5 milioane de euro - 2021/2022
  • Andrei Ivan - FK Krasnodar - 3 milioane de euro - 2017/2018
  • Alexandru Băluţă - Slavia Praga - 2,65 milioane de euro - 2018/2019
  • Vladimir Screciu - Genk - 2 milioane de euro - 2018/2019
  • Bogdan Vătăjelu - Sparta Praga - 1,3 milioane de euro - 2016/2017

Afla mai multe despre: u craiovavalentin mihailatransfermihai rotaru 

viewscnt
Articole similare