Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ion Ţiriac a cheltuit o mică avere pentru a-l scăpa pe Boris Becker de închisoare. Ce plan are miliardarul român: ”S-a implicat total”

EXCLUSIV | Ion Ţiriac a cheltuit o mică avere pentru a-l scăpa pe Boris Becker de închisoare. Ce plan are miliardarul român: ”S-a implicat total”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac, cel care a avut o influenţă uriaşă asupra carierei lui Boris Becker, a încercat să-l scape de închisoare pe legendarul tenismen german.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, printr-o decizie a Curţii Southwark Crown, din Londra.

Legendarul sportiv a fost găsit vinovat pentru ascunderea averii şi ascunderea datoriilor, în momentul în care a intrat în faliment.

Ion Ţiriac, care a păstrat o relaţie excelentă cu Boris Becker, a încercat să-l salveze de la închisoare şi va depunde în continuare eforturi în acest sens.

Ion Ţiriac a încercat să-l scape de închisoare pe Boris Becker. Şi speră că va reuşi

Fost mare tenismen, Ion Ţiriac a avut o rol uriaş în cariera lui Boris Becker. Miliardarul român a fost cel care l-a descoperit şi i-a fost antrenor şi manager.

Cei doi au păstrat o relaţie excelentă şi după ce Becker s-a retras din activitate. De altfel, la invitaţia lui Ion Ţiriac, Boris Becker a venit de mai multe ori în România.

Potrivit surselor Orange Sport, Ion Ţiriac a încercat să-şi salveze prietenul de închisoare. Boris Becker a fost reprezentat la proces de câţiva dintre cei mai buni avocaţi şi aceştia au fost plătiţi de Ion Ţiriac.

De altfel, procurorul a cerut 7 ani de închisoare pentru Boris Becker, dar avocaţii au reuşit să reducă pedeapsa pâmă la 2 ani şi 6 luni, din care fostul tenismen va executa doar jumătate.

Potrivit surselor Orange Sport, onorariul avocaţilor l-a costat pe Ion Ţiriac câteva zeci de mii de euro. Însă miliardarul român n-a renunţat la ideea de a-l scoate din închisoare pe Boris Becker.

Deşi decizia este definitivă, echipa de avocaţi va încerca să găsească tot felul de chichiţe pe care să le speculeze şi să-l scoată din închisoare.

”Vă  pot spune că domnul Ţiriac s-a implicat total. L-a sprijinit pe Boris Becker din primele clipe. I-a trimis avocaţii cei mai buni pentru a-l apăra.

Din păcate pentru Boris, decizia justiţiei a fost cea pe care o cunoaşte toată  lumea. Avocaţii fac toate demersurile pentru a încerca să-l scoată pe Boris Becker cât mai repede din închisoare.

Nu este uşor, dar se încearcă pe toate căile juridice”, a declarat o sursă pentru Orange Sport.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare