Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ŞOCANT | Cum arată piciorul lui Baiaram după ce Gabi Tamaş l-a călcat şi i-a rupt gheata: ”Consider că a fost fault”

VIDEO ŞOCANT | Cum arată piciorul lui Baiaram după ce Gabi Tamaş l-a călcat şi i-a rupt gheata: ”Consider că a fost fault”
Comentarii

Ştefan Baiaram a marcat golul victoriei în meciul cu FC Voluntari, dar s-a ales cu o rană urâtă după ce a fost călcat de Gabi Tamaş, care i-a rupt gheata.

Universitatea Craiova s-a impus la limită în faţa lui FC Voluntari, scor 1-0, prin golul marcat de Ştefan Bairam în minutul 7.

Însă tânărul jucător al Universităţii Craiova are emoţii pentru derby-ul cu FCSB, din etapa următoare, după ce s-a ales cu o accidentare la degetul mare al piciorului stâng.

Imagini şocante cu piciorul lui Ştefan Baiaram după ce a fost călcat dde Gabi Tamaş

Ştefan Baiaram este, în acest an, unul dintre cei mai în formă jucători ai Universităţii Craiova. Atacantul stânga a făcut un meci foarte bun şi cu FC Voluntari, în care a marcat unicul gol al meciului.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ţine aproape de FCSB şi CFR Cluj şi păstrează şanse matematice la titlu. Însă Baiaram n-a putut să se bucure în totalitate.

Pe finalul meciului, jucătorul de 19 ani a fost călcat de Gabi Tamaş, care i-a rupt inclusiv gheata. În urma acestui fault, Ştefan Baiaram s-a ales cu o rană la piciorul stâng, în zona degetului mare.

Arbitrul n-a văzut însă faultul şi nu i-a acordat lui Gabi Tamaş nici măcar cartonaşul galben: ”Într-adevăr, consider că a fost fault şi cred că merita un galben”, a spus Bairam la finalul meciului.

Ştefan Baiaram speră acum că se va recupera până la derby-ul cu FCSB, care se va disputa pe 8 mai:

”Va fi un duel foarte disputat. Întâlnim o echipă foarte bună, care este o rivalitate foarte mare în oras şi sperăm să îi batem”, a mai spus Baiaram. 

”Marius a simţit ceva la gleznă, Baiaram a fost călcat şi sângerează la unghie, nu cred că e ceva grav. Sper Screciu să reintre la antrenamente, Papp intră şi el, pentru că vine după cartonaşe , vom fi pregătiţi la următorul meci”, a comentat şi Laurenţiu Reghecampf.

 

Afla mai multe despre: baiaram 

viewscnt
Articole similare