Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru şi Reghe, ce TUN! Craiova şi-a luat golgheter: costă 800.000 de euro!

Rotaru şi Reghe, ce TUN! Craiova şi-a luat golgheter: costă 800.000 de euro!
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, a dat un adevărat tun când l-a readus pe Jovan Markovic (21 de ani) de la Academica Clinceni, unde era împrumutat. Sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, Markovic a devenit golgheter şi cota de piaţă i-a "explodat".

Când l-au readus de la Academica Clinceni, unde era împrumutat, oltenii şi-au luat golgheter veritabil. Jovan Markovic este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1 în acest sezon, iar Mihai Rotaru este convins că a dat un adevărat tun, care-i va aduce o sumă frumoasă în conturi de pe piaţa transferurilor.

Rotaru şi Reghe, ce TUN! Craiova şi-a luat golgheter: costă 800.000 de euro!

După ce l-a numit "bun naţional", Mihai Rotaru l-a comparat pe Jovan Markovic cu Karim Benzema, super golgheterul de la Real Madrid. Atacantul român cu origini în Serbia a "explodat" sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova şi a devenit unul dintre golgheterii campionatului.

Mihai Rotaru îl laudă foarte mult pe Jovan Markovic după performanţele reuşite de acesta pe teren, în tricoul Craiovei.

"Îl avem şi noi pe Benzema al nostru. Markovic. Gândiţi-vă că în acest moment, la primul sezon de Liga 1, el este golgheterul României. Dacă scoatem cele opt penalty-uri ale lui Tănase, Markovic este golgheterul real al campionatului”, a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Jovan Markovic a marcat 13 goluri şi a livrat două pase de gol în acest sezon, în 38 de meciuri din toate competiţiile. În prezent, Markovic este al treilea golgheter al Ligii 1, cu 13 goluri, la egalitate cu Andrei Ivan, la trei reuşite de locul doi, Jefte, şi la patru reuşite de lider, Florin Tănase.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Jovan Markovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jovan markovicu craiovamihai rotaruliga 1laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare