Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul "de alt nivel" remarcat de Mihai Stoica în Liga 1: "Tot zic de el" | EXCLUSIV

Fotbalistul "de alt nivel" remarcat de Mihai Stoica în Liga 1: "Tot zic de el" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a vorbit, din nou, în termeni laudativi despre Bogdan Rusu (32 de ani), căpitanul şi golgheterul de la CS Mioveni, pe care-l admiră şi despre care crede că ar fi trebuit să joace mult mai mult timp în Liga 1, după ce a mai evoluat pe prima scenă pentru Astra sau Hermannstadt.

Bogdan Rusu este unul dintre fotbaliştii despre care Mihai Stoica a rostit mereu, în studioul Orange Sport, cuvinte de laudă.

Fotbalistul "de alt nivel" remarcat de Mihai Stoica în Liga 1: "Tot zic de el" | EXCLUSIV

Căpitan, lider şi golgheter la CS Mioveni, Bogdan Rusu i-a atras atenţia lui Mihai Stoica la fiecare evoluţie avută pe prima scenă din România. Fotbalistul a promovat, la începutul sezonului, cu CS Mioveni în Liga 1 şi a devenit cel mai bun marcator al argeşenilor.

Mihai Stoica e de părere că, la ce calităţi are, Bogdan Rusu ar fi trebuit să joace mai mult timp în Liga 1, după ce a mai trecut pe la Astra şi Hermannstadt.

"Când eşti peste 30 de ani, te apropii de final. La Rusu (n.r. - Bogdan Rusu, CS Mioveni) tot zic că era de alt nivel, trebuia să joace în Liga 1, nu la Steaua (n.r. - FCSB), Dinamo, CFR, dar în Liga 1", a spus Mihai Stoica, managerul FCSB, la Orange Sport.

  • 9 - nouă goluri şi două pase de gol a reuşit Bogdan Rusu în 34 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu CS Mioveni.
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Rusu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

MM Stoica a vorbit şi despre un alt fotbalist obişnuit cu Liga 2, care a ajuns în Liga 1, dar n-a impresionat. Este vorba despre Valentin Buhăcianu (28 de ani), atacantul ajuns acum la Hermannstadt, club cu care se luptă la promovare în prima ligă, după ce a jucat pentru UTA Arad pe prima scenă.

"E greu de evaluat un jucător la nivel de Liga 2 dacă poate face pasul la noi. Sunt jucători pe care dacă îi iei la Liga 2, cum a făcut Balint cu Buhăcianu la UTA, el în Liga 1 n-a făcut cine ştie ce. Sunt jucători determinaţi în Liga 2 anonimi în Liga 1", a mai declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan rusucs mioveniliga 1mihai stoicalaude 

viewscnt
Articole similare