Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, ofertă concretă! Salariul mare oferit pentru a semna. Fotbalistul, liber de contract

CFR, ofertă concretă! Salariul mare oferit pentru a semna. Fotbalistul, liber de contract

CFR Cluj

Comentarii

Mike Cestor (30 de ani) a primit de la CFR Cluj o ofertă concretă pentru prelungirea contractului, cu un salariu foarte bun, dar fundaşul francez a refuzat şi, în prezent, este liber de contract. Mike Cestor s-a despărţit de CFR Cluj în februarie 2022.

CFR Cluj i-a făcut o ofertă concretă lui Mike Cestor, fundaş căruia voiau să-i prelungească înţelegerea, dar cu un salariu mai mic decât cel pe care-l încasa la momentul respectiv. Oferta a fost refuzată de Mike Cestor, care s-a despărţit de CFR Cluj în luna februarie.

CFR, ofertă concretă! Salariul mare oferit pentru a semna. Fotbalistul, liber de contract

CFR Cluj traversează o perioadă tulbure din punct de vedere financiar. La cererea lui Dan Petrescu, campioana României l-a ofertat pe Mike Cestor, în iarnă, căruia i-a oferit prelungirea contractului. Oferta concretă a venit, însă, cu un salariu mai mic decât cel pe care îl încasa Cestor la momentul respectiv, din cauza problemelor financiare şi a faptului că fundaşul nu era unul dintre titularii incontestabili.

Mike Cestor încasa 14.000 de euro luna la CFR Cluj, iar oficialii din Gruia i-au oferit prelungirea contractului scadent în vara lui 2022, dar cu un salariu de 10.000 de euro pe lună. O sumă mai mică, dar totuşi o sumă mare de bani având în vedere nivelul Ligii 1 şi, mai ales, că Mike Cestor nu era un titular de bază de la CFR.

Oferta făcută de CFR Cluj a fost refuzată de Mike Cestor, despre care s-a scris că este dorit de FCSB şi U Craiova în vremea respectivă, dar se pare că decizia luată de fundaşul central din Franţa a fost una proastă. În prezent, Mike Cestor e în continuare liber de contract după ce nu şi-a găsit alt angajament.

Mike Cestor a jucat 22 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu CFR Cluj, timp în care a marcat o dată. Per total, la Cluj, Cestor a strâns 46 de partide şi trei goluri, dar şi o pasă de gol. În România, Mike Cestor a mai jucat la Astra Giurgiu.

  • 2 - două titluri de campion a câştigat Mike Cestor cu CFR Cluj în două sezoane consecutive
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Mike Cestor în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj oferta mike cestormike cestor oferta cfr clujmike cestor contract cfr clujmike cestor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare