Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un patron milionar în Liga 1: ”A fost cu mine la meci, discuţiile sunt avansate”. Are avere de peste 120 de milioane de euro

Încă un patron milionar în Liga 1: ”A fost cu mine la meci, discuţiile sunt avansate”. Are avere de peste 120 de milioane de euro

Superliga

Comentarii

Unul dintre marile cluburi din fotbalul românesc este pe care să-şi schimbe din nou acţionariatul.

Suporterii unei echipe de tradiţie din Liga 1 pot visa la revenirea în fruntea fotbalului românesc. Un potent om de afaceri este interesat să devină acţionar la club.

Acesta a fost la meci cu actualul patron, care a recunoscut că discuţiile sunt avansate.

Un mare club din Liga 1, aproape de a-şi schimba din nou acţionariatul. Milionarul interesat de club

Zilele trecute, Rapid a trecut printr-o schimbare de acţionariat. Victor Angelescu a anunţat că a cumpărat partea de acţiuni pe care o avea cehul Martin Machon, alături de care a preluat Rapidul în urmă cu 14 luni.

Angelescu şi Machon - care este patron la APS Holding, deţineau împreună 99% din clubul din Giuleşti. Însă modificările din acţionariatul Rapidului nu se vor opri aici.

Actualul acţionar majoritar al Rapidului susţine că sunt discuţii foarte avansate cu afaceristul Dan Şucu, patronul Mobexpert şi posesorul unei averi estimate la 120-125 milioane de euro.

Dan Şucu este deja implicat la Rapid, unde susţine financiar dezvoltarea academiei clubului, în care a investit până acum câteva milioane de euro. Însă Dan Şucu ar urma să se implice financiar şi la echipa de seniori.

”(n.r. Despre faptul că a devenit acţionar majoritar) Am cumpărat pachetul de la fostul meu partener, cei 49%, deţin acum 99% din Rapid.

(n.r. despre Dan Şucu) A şi fost cu mine la meci (n.r. la Chindia - Rapid 0-0). Sunt discuţii avansate, când o să le încheiem o să aflaţi”, a declarat Victor Angelescu.

Dacă Victor Angelescu şi Dan Şucu vor ajunge la un acord, fiecare ar urma să aibă o cotă egală din acţiunile Rapidului.

Dan Şucu este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România şi şi-a făcut averea după ce a început să dezvolte brandul Mobexpert, pe care l-a înfiinţat în 1993. 

Ulterior, Dan Şucu şi-a diversificat domeniile în care face afaceri şi în prezent este recunoscut şi pentru investiţiile imobiliare pe care le face în Bucureşti. 

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare