Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai FCSB-ului a dat verdictul în cazul luptei pentru titlu! ”Sper că se va ajunge până acolo!”

Unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai FCSB-ului a dat verdictul în cazul luptei pentru titlu! ”Sper că se va ajunge până acolo!”

FCSB

Comentarii

În play-off au mai rămas patru etape de jucat, iar CFR, FCSB şi Universitatea Craiova au în continuare şanse la titlu.

Echipal lui Gigi Becali şi CFR depind doar de rezultatele proprii, în timp ce Universitatea Craiova aşteaptă un pas greşit al echipei lui Dan Petrescu, dar cu condiţia ca oltenii să câştige tot până la finalul sezonului. 

Alexandru Bourceanu, unul dintre cei mai reprezentativi jucători din perioada trecută a FCSB-ului, susţine că băieţii lui Toni Petrea au şanse mari în acest sezon să câştige titlul.

”Sper că se va ajunge până acolo!”

”Văd FCSB cu şanse foarte bune la titlu. Ultima etapă, care va fi… sper că se va ajunge până acolo. E o luptă în trei, nimeni nu poate decide nimic fără celelalte echipe. CFR Cluj e singura echipă care nu depinde de nimeni.

FCSB are şansa de a juca cu titlul pe masă, într-un joc considerat acasă. La Buzău se joacă meciul cu CFR Cluj! Bineînţeles, trebuia folosit unul dintre stadioanele din Bucureşti. Ghencea, Naţional Arena”, a declarat Alex Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Gigi Becali, refuzat. Antrenorul care îi întoarce spatele patronului de la FCSB

”Eu am jucat pe Ghencea cu 30.000 de suporteri în spate, toţi ţineau cu o singură echipă. Acum sunt două tabere şi asta mă doare foarte mult. Până nu se va ajunge la o singură echipă, ceea e aproape imposibil, acest subiect este închis pentru mine. Asta nu înseamnă că nu pot să antrenez CSA Steaua. La FCSB e mai complicat, nu intru în categoria respectivă de antrenori.

Eu sunt foarte transparent, nu am nicio problemă. Puteam să antrenez de multe ori în Liga 1, dar pentru mine este important să fie un mediu în care să pot profesa.

Dacă acest mediu nu mi se oferă, prefer să merg la echipe mai slab cotate, dar unde să-mi pun în practică meseria şi ideile. Dacă nu există o colaborare, o comunicare, şi dacă nu sunt lăsat să-mi alcătuiesc echipa, atunci e complicat să intru într-o situaţie de genul acesta.

Eu mi-am retezat câteva oportunităţi de câţiva ani (râde). Am fost un tip norocos, peste tot am fost lăsat să-mi desfăşor activitatea aşa cum am considerat.

De şapte-opt ani nu mai am niciun ideal să antrenez unele echipe. Nu sunt simpatizat de multă lumă, dar mă interesează doar cariera mea. Vreau să am cât mai multe performanţe”, a declarat Erik Lincar, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: fcsb-bourceanu-liga 1 

viewscnt
Articole similare