Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Stelei ”a dat de pământ” cu Claudiu Petrila, după ofertele din Turcia! ”Nu cred că este pregătit pentru un nivel atât de ridicat!”

Un fost jucător al Stelei ”a dat de pământ” cu Claudiu Petrila, după ofertele din Turcia! ”Nu cred că este pregătit pentru un nivel atât de ridicat!”

CFR Cluj

Comentarii

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai buni tineri jucători români din Liga 1. Fotbalistul este dorit de doi granzi din Turcia după evoluţiile bune din actualul sezon.

Jucătorul lui Dan Petrescu are şanse mari să părăsească echipa ardeleană în acest sezon, iar ultimele două cluburi care şi-au manifestat interesul pentru Claudiu Petrila sunt Fenerbahce şi Galatasaray. Cele două echipe din Turcia şi-au trimis reprezentanţii la partida cu FCSB şi au făcut asta în repetate rânduri pe durata sezonului actual.

Fostul jucător al Stelei din anii 90, Iosif Rotariu, care a evoluat în campionatul Turciei la Galatasaray şi Bakirkoyspor, consideră că în momentul de faţă, Petrila nu este pregătit pentru nivelul din campionatul unde evoluează Cicâldău şi Moruţan. 

”Nu cred că este pregătit pentru un nivel atât de ridicat!”

”Nici Moruţan şi nici Cicâldău nu au fost pregătiţi pentru Galatasaray. Galata e în Turcia ceea ce sunt Real şi Barca în Spania. Ei îşi propun să câştige titlul în fiecare sezon şi să meargă în grupele Champions League. Deocamdată, nu cred că fotbaliştii români sunt pregătiţi pentru un nivel atât de ridicat.

Chiar dacă vorbim de campionatul Turciei care nu este la fel de valoros ca primele cinci din lume, Galatasaray are o istorie şi o performanţă în spate şi cred că nu avem niciun jucător pregătit care să le ajute pe Galata sau Fener să-şi îndeplinească obiectivele să-şi îndeplinească obiectivele. 

Petrila e un jucător cu multe calităţi, dar întotdeauna cluburile mari din Turcia au adus jucători cu experienţă, care au confirmat la un nivel foarte înalt, capabili pe termen scurt să-i ajute să-şi îndeplinească obiectivele”, a spus Iosif Rotariu, la Pro Arena.

Fotbalistul a reuşit în acest sezon 9 goluri şi 5 pase decisive. Claudiu Petrila a revenit la CFR Cluj în vară, după ce sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde a avut prestaţii apreciate.

Sub comanda lui Leo Grozavu la formaţia covăsneană, Claudiu Petrila a evoluat în 27 de jocuri în toate competiţiile, reuşind cinci goluri şi o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: cfr-petrila-turcia 

viewscnt
Articole similare