Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu este nici la 50% din ce poate”. Reghecampf, cuvinte la superlativ despre starul Craiovei: ”Este ceva incredibil” | EXCLUSIV

”Nu este nici la 50% din ce poate”. Reghecampf, cuvinte la superlativ despre starul Craiovei: ”Este ceva incredibil” | EXCLUSIV
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a vorbit la superlativ despre Jovan Markovic, în urma victoriei răsunătoare a Craiovei cu FC Argeş.

Universitatea Craiova s-a distrat la deplasarea cu FC Argeş, chiar şi fără Reghecampf pe bancă, suspendat, câştigând cu 4-0 împotriva formaţiei piteştene.

Markovic şi Ivan au dat câte un gol, iar Alex Creţu, jucătorul reinventat de Reghecamp, tranformat din închizător în inter, a reuşit dubla.

Deşi nu a fost prezent la meci, Laurenţiu Reghecampf a putut vorbi despre prestaţia elevilor săi printr-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Sport Report.

Tehnicianul Craiovei l-a propus pe Alex Creţu echipei naţionale şi a vorbit la superlativ despre Jovan Markovic, golgheterul Universităţii, cu 13 goluri în Liga 1, patru dintre care au venit în play-off.

Reghecampf, cuvinte la superlativ despre starul Craiovei

Noi nu vorbim niciodată cu jucătorii că avem şanse să câştigăm campionatul, noi nu avem nicio şansă, acesta este mesajul şi nu vi-l spun, nu vorbesc aiurea.

Distanţa este foarte mare între noi şi CFR, chiar şi între noi şi FCSB, avem o şansă, dar dacă vă gândiţi la noul regulament, avem şapte puncte şi cinci puncte.

E foarte greu să recuperăm, în patru meciuri, şapte puncte cu CFR şi cinci cu FCSB.

Noi trebuie să întoarcem rezultatul de la Sepsi, unde am jucat foarte slab, jucăm acasă, cu un stadion probabil arhiplin.

Sperăm să facem un joc bun şi să întoarcem rezultatul, să ne calificăm în finală. Targetul nostru principal este Cupa României şi, dacă reuşim, să ajungem pe locul doi.

Markovic, în momentul de faţă, nu este nici la 50% faţă de ceea ce poate el. Este un jucător foarte bun, greu de marcat şi de blocat.

Cifrele lui Marko sunt incredibile pentru ce a făcut el în campionatele trecute, anul acesta este ceva incredibil şi mă bucur şi sper să o ţină pe drumul acesta, pentru că are loc să meargă în sus mult mai mult.

Pentru mine cel mai important este nivelul jucătorilor, valoarea şi nu vârsta”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: jovan markovic 

viewscnt
Articole similare