Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi a devenit cel mai vârstnic antrenor din lume, Mircea Lucescu este dorit de un club uriaş! Unde ar putea ajunge la aproape 77 de ani

Deşi a devenit cel mai vârstnic antrenor din lume, Mircea Lucescu este dorit de un club uriaş! Unde ar putea ajunge la aproape 77 de ani

Fotbal intern

Comentarii

Deşi a devenit recent cel mai vârstnic antrenor din lume, Mircea Lucescu nu duce lipsă de oferte.

În urmă cu o lună, Mircea Lucescu a devenit oficial cel mai vârstnic antrenor din lume, în urma demiterii lui Roger Lemmer de la formaţia Etoile du Sahel, din Tunisia.

Conform unui clasament întocmit de CIES Football Observatory, ”Il Luce” este acum cel mai vârstnic antrenor din lume, la vârsta de 76 de ani, urmând să împlinească 77 în iulie.

Totuşi, nici ajuns pe final de carieră, antrenorul care a făcut istorie cu Şahtior Doneţk nu duce lipsă de oferte.

Conform presei din Turcia, după ce a ocupat trei dintre cele patru cele mai importante posturi ale fotbalului turcesc, Mircea Lucescu l-ar putea ocupa şi pe ultimul.

”Il Luce” a condus deja naţionala Turciei şi a stat pe banca Galatei şi a lui Beşiktaş, iar acum ar fi dorit de al treilea club uriaş din Istanbul, Fenerbache.

Deşi a devenit cel mai vârstnic antrenor din lume, Mircea Lucescu este dorit de un club uriaş

Formaţia care o duce cel mai bine dintre granzii Turciei în acest sezon, aflată pe locul doi, la 11 puncte de liderul Trabzonsport, Fener are nevoie disperată de o reconstrucţie.

Formaţia care l-a ”exilat” recent pe Mesut Ozil nu mai câştigat un trofeu din 2014, când a cucerit titlul, înainte de a câştiga Supercupa Turciei câteva luni mai târziu.

De atunci, suporterii lui Fenerbache au avut de îndurat dezamăgire după dezamăgire, iar clubul a trecut prin probleme similare cu rivala Galata, chiar dacă nu la fel de grave.

De fapt, toţi trei dintre granzii Turciei trec prin probleme financiare serioase, iar întreg campionatul trece printr-o perioadă de schimbare.

Visând să revină la era de glorie de la începutul anilor 2000, când a câştigat patru titluri din opt, între 2000 şi 2007, conducerea l-a trecut pe lista sa pe Mircea Lucescu.

Din pricina războiului din Ucraina, care a lăsat-o într-o situaţie incertă pe Dinamo Kiev şi pe restul echipelor ucrainene, ”Il Luce” ar putea fi tentat să revină în Turcia.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare