Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre otrăvirea lui Abramovic! Becali a vorbit cu ”prieteni” ai rusului

Adevărul despre otrăvirea lui Abramovic! Becali a vorbit cu ”prieteni” ai rusului

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit adevărul despre presupusa otrăvire a lui Roman Abramovic.

În urmă cu aproximativ o lună, The Wall Streen Jornal făcea o dezvăluire şocantă: Roman Abramovic şi oficiali ucraineni ar fi fost otrăviţi le negocieri de pace cu Rusia.

Patronul lui Chelsea, ale cărui active în Anglia au fost îngheţate şi care se află în procesul de a vinde clubul, fusese desemnat ca un reprezentant imparţial, care putea intemedia discuţiile de pace.

S-a speculat că anumiţi politicieni din Rusia ar fi fost în spatele otrăvirii, întrucât aceştia nu doreau încetarea războiului cu Ucraina.

La 24 de ore după apariţia informaţiei îne lgătură cu otrăvirea, presa a publicat primele imagini cu Roman Abramovic, care a fost fotografiat la Istanbul, în Turcia.

BBC a preluat imagini publicate de agenţia de presă rusă RIA şi a scris că "Abramovic se prezintă într-o formă bună".

Adevărul despre otrăvirea lui Abramovic! Becali a vorbit cu ”prieteni” ai rusului

"Abramovich se prezintă într-o formă bună la negocierile de la Istanbul. Agenţia rusă RIA a publicat, pe canalul de Telegram, imagini cu acesta, care arată bine la discuţii.

Există suspiciuni că patronul lui Chelsea ar fi fost otrăvit la precedenta rundă de negocieri.

O sursă apropiată lui Ambramovich a transmis BBC că acesta s-a recuperat şi că este concentrat pe negocierile de încercare a încetării războiului", au comunicat cei de la BBC.

Însă, Gigi Becali susţine că informaţia cum că Roman Abramovic a fost otrăvit este doar <<fake news>>.

Patronul de la FCSB susţine că a luat legătua cu ”prieteni” de-ai lui Abramovic şi că aceştia au dezvăluit că rusul nu a fost de fapt otrăvit.

Creştinarea Rusiei a pornit din Kiev. E vrăjeală că l-au otrăvit pe Abramovich. Am vorbit eu cu prieteni de-ai lui. Nu mă mai interesează politica pentru că pierd mântuirea”, a spus Gigi Becali, la RomâniaTV.

Afla mai multe despre: abramovic 

viewscnt
Articole similare