Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, lovitură de peste un milion de euro! Transferul, rezolvat ”peste noapte”

Hagi, lovitură de peste un milion de euro! Transferul, rezolvat ”peste noapte”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Virgil Ghiţă a părăsit-o pe Farul în ultima zi a perioadei de mercato din Polonia, după ce cea din România se închisese.

Virgil Ghiţă a părăsit-o pe Farul la finalul perioadei de mercato de iarnă, chiar în ultima zi a iernii, pe 28 de februarie, semnând cu Cracovia.

Românul li s-a alăturat lui Cornel Râpă, Sergiu Hanca şi Rivaldinho la formaţia poloneză şi a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului.

1,2 milioane de euro a plătit Cracovia Farului pentru internaţionalul român, sumă infimă pentru fotbalul mondial, dar importantă pentru cel est-european.

Apărătorul crescut de Gică Hagi s-a impus aproape instant în Polonia, unde joacă într-un sistem cu trei fundaşi centrali, doi dintre care sunt români, el şi Râpă.

Niciun zvon despre transferul său nu apăruse înaintea mutării, iar Ghiţă a explicat cum s-a realizat afacerea aproape ”peste noapte”.

În urma meciului cu FCSB, în care a marcat, fundaşul a fost informat de Hagi despre ofertă şi a ”sărit” în avion pentru a ajunge în Polonia.

Jucătorul pe care Farul l-a pierdut ”peste noapte”

Păi chiar că pare poveste (n.r. râde). Am jucat pe 28 februarie cu FCSB, în deplasare. Am învins cu 2-0, am şi marcat. La final de meci, mă bucuram cu suporterii Farului.

Domnul Hagi a venit şi mi-a şoptit la ureche: 'Vezi că ai ofertă!'. M-am bucurat, i-am mulţumit şi i-am zis că avem timp să ne gândim până la vară.

Că se închisese perioada în România, prin mai multe ţări europene, nu mă mai gândeam la aşa ceva. Iar el a continuat: 'Dacă vrei tu, bineînţeles, la 5 dimineaţa acum ai avion spre Cracovia!'.

Am rămas 'mască'! Şi foarte surprins, dar şi foarte bucuros. Cu mai multe săptămâni înainte, Rivaldinho, fostul meu coleg de la Farul care e la Cracovia îmi spusese că aş fi dorit la club.

Că ar fi fost întrebaţi, el şi Hanca, despre mine. Dar atât! Bine, eu am căutat atunci să aflu totul despre Cracovia şi mi-a plăcut enorm ideea.

Dar de atunci şi până pe 28 februarie… nimic. Şi nici nu mă mai gândeam la asta”, a declarat Virgil Ghiţă, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: virgil ghiţă 

viewscnt
Articole similare