Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acţionarii au fost prezenţi în vestiar". Cristi Balaj, dezvăluiri despre CFR Cluj. Ce se întâmplă dacă echipa obţine încă un titlu în Liga 1

"Acţionarii au fost prezenţi în vestiar". Cristi Balaj, dezvăluiri despre CFR Cluj. Ce se întâmplă dacă echipa obţine încă un titlu în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit ultimele detalii din jurul echipei, dar şi care e planul pentru următorul sezon.

Cristi Balaj, despre situaţia de la CFR Cluj

Conform bilanţului financiar al anului 2021, CFR Cluj are o datorie în valoare de 26 de milioane de euro, dar Cristi Balaj a susţinut o mare parte din sumă reprezintă o datorie faţă de finanţatori.

În plină luptă pentru încă un titlu de campioană a României, acţionarii Nelu Varga şi Ştefan Gadola au dorit să ofere linişte vestiarului şi le-au transmis jucătorilor că nu au motive de îngrijorare, mai ales după ce fotbaliştii şi-au mai recuperat din salariile restante. 

La finalul victorie cu FC Voluntari, scor 1-0, Cristi Balaj a vorbit şi despre perspectivele clubului. Încă un titlu i-ar asigura echipei ardelene calificarea în preliminariile Champions League, dar şi noi bani din Europa pentru sezonul următor, când Dan Petrescu ar urma să beneficieze de o echipă mai bună. 

"Nu există probleme financiare. E şi motivul pentru care acţionarii au fost prezenţi în vestiarul băieţilor. 

E normal să fie presiune, pentru că suntem echipa de pe primul loc, echipa campioană. Oarecum, oamenii nu neapărat că s-au plictisit, dar nu am avut cele mai bune rezultate în competiţiile europene şi atunci unii speră că dacă vor veni alţii vor avea rezultate mai bune decât noi. 

Vrem să facem o echipă care în primul rând să performeze în competiţiile europene. Dacă vom câştiga campionatul, vom avea o echipă mult mai bună", a declarat Cristi Balaj. 

  • CFR Cluj e pe primul loc în play-off-ul Ligii 1, cu 48 de puncte, la cinci puncte de locul secund ocupat de FCSB. 

Afla mai multe despre: cristi balajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare