Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lipsa lui Laurenţiu Reghecampf în FC Argeş – Universitatea Craiova, motiv de îngrijorare pentru Sorin Cârţu. Ce a spus chiar înainte de meci: ”Este altceva cu el pe margine”

Lipsa lui Laurenţiu Reghecampf în FC Argeş – Universitatea Craiova, motiv de îngrijorare pentru Sorin Cârţu. Ce a spus chiar înainte de meci: ”Este altceva cu el pe margine”
Comentarii

Universitatea Craiova se pregăteşte de meciul cu FC Argeş, programat azi, de la ora 18:00.

Lipsa lui Laurenţiu Reghecampf în FC Argeş – Universitatea Craiova, motiv de îngrijorare pentru Sorin Cârţu: ”Este altceva cu el pe margine”

Sorin Cârţu, preşedintele celor de la Universitatea Craiova, a recunoscut că va fi greu fără Laurenţiu Reghecampf pe bancă. 

Antrenorul Universităţii Craiova îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare după eliminarea din timpul victoriei cu Farul Constanţa, scor 3-0, în partida cu FC Argeş.

”Este altceva cu el pe margine, dar acum dacă s-a întâmplat aşa… Eu credeam că o să aibă doar o etapă de suspendare, pentru că erau doar două cartonaşe galbene. Întotdeauna lipsa antrenorului este un handicap greu de depăşit, dar am încredere în băieţi.

Va fi un meci disputat, dar noi ne dorim să câştigăm, vedem ce stare de spirit vom avea şi ce vom reuşi după acest meci din Cupa României. Nu pot să prefaţez rezultatul, dar amândouă vor să îndrepte ce s-a întâmplat în Cupă în această partidă de campionat.

Partida cu FC Argeş este una cu specific diferit, meciul cu Sepsi a fost în Cupă şi avem şanse să întoarcem rezultatul, iar la Piteşti vom juca în campionat. Ţelul nostru este să ne întoarcem cu cele trei puncte din deplasarea cu FC Argeş. Sunt puncte care pot să creeze o anumită stare de spirit”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit Fanatik.

Înaintea meciului direct, Universitatea Craiova se află pe locul trei în play-off, cu 39 de puncte, în timp ce FC Argeş ocupă ultimul loc, cu 27 de puncte.

Arbitrul partidei este Chivulete Andrei Florin. În partida din tur dintre cele două formaţii, Universitatea Craiova s-a impus în Bănie cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare