Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-ar putea înlocui pe Toni Petrea, dacă antrenorul renunţă la FCSB. Dumitru Dragomir: "El e" | EXCLUSIV

Cine l-ar putea înlocui pe Toni Petrea, dacă antrenorul renunţă la FCSB. Dumitru Dragomir: "El e" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat situaţia de pe banca tehnică a FCSB.

Dumitru Dragomir, despre antrenorul pe care-l vede la FCSB

FCSB luptă umăr la umăr cu CFR Cluj pentru titlul Ligii 1, după victoria obţinută în Gruia care i-a adus pe vicecampioni la două puncte de liderul campionatului. 

Cum Gigi Becali n-a petrecut perioade îndelungate alături de antrenori, Dumitru Dragomir a dezvăluit care e tehnicianul care i-ar putea lua locul lui Toni Petrea. Întrebat dacă Ilie Poenaru ar fi o soluţie, el l-a indicat, în schimb, pe Marius Croitoru. 

"Nu. Mai debrabă... N-am nimic cu el (n.r. - Ilie Poenaru), chiar îl apreciez. Dar mai degrabă e cel de la Botoşani, Croitoru", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Toni Petrea ar putea părăsi FCSB la finalul sezonului, dacă nu câştigă titlul, aşa cum s-a întâmplat şi în primul mandat. 

"Cel mai bun antrenor pentru Steaua (n.r. - FCSB) este Toni Petrea. Nu numai că ascultă de Gigi Becali, dar ştie cum să împace lucrurile. Nu ştiu dacă ceilalţi pot să se adapteze stilului lui Gigi Becali şi al lui MM Stoica", a mai spus fostul şef al LPF, care crede că CFR Cluj va continua să domine Liga 1. 

"Cred că CFR-ul va lua campionatul. Să ştiţi că acolo unde sunt turbulenţe, nu există performanţă. Aşa că şi la ei a început dansul controverselor", a mai spus Dumitru Dragomir. 

MM Stoica a confirmat ce antrenor e dorit la FCSB pentru sezonul următor

"Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă... Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse (n.r. - să nu se mai dorească să se continue cu Petrea)", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: gigi becalidumitru dragomirtoni petreamarius croitoru 

viewscnt
Articole similare