Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a confirmat! FCSB îi oferă contractul antrenorului ales pentru sezonul următor | EXCLUSIV

MM a confirmat! FCSB îi oferă contractul antrenorului ales pentru sezonul următor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB luptă cu CFR Cluj pentru titlul Ligii 1 pe finalul acestui sezon, dar îşi face planuri şi pentru următoarea stagiune. În acest moment, finanţatorul Gigi Becali are o singură opţiune pentru banca tehnică a echipei, iar varianta e pe placul afaceristului.

Antrenorul căruia Gigi Becali e pregătit să-i ofere contractul pentru a antrena FCSB în sezonul următor

FCSB a început sezonul cu Dinu Todoran şi a continuat cu Edward Iordănescu, dar metodele actualului selecţioner nu au fost pe placul lui Gigi Becali. Iritat că altcineva comandă, deşi el investeşte în club, afaceristul a ales varianta optimă: Toni Petrea. 

Deşi nu a reuşit să o devanseze pe CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 şi să treacă pe primul loc, conducerea e mulţumită de actualul antrenor. 

Acum, mingea e în terenul lui Toni Petrea, în vederea următorului sezon. FCSB insistă să-l păstreze pe actualul principalul şi pentru următoarea stagiune şi e pregătită să-i ofere prelungirea contractului!

Pentru Orange Sport, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a afirmt că Toni Petrea părăseşte echipa doar dacă doreşte, aşa cum s-a întâmplat şi în primul mandat. Totuşi, Gigi Becali e hotărât să-i mai ofere încă un an de contract. 

"Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Şi acum, şi după meciul cu CFR, şi la finalul campionatului. Cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu ştiam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam. 

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă... Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse (n.r. - să nu se mai dorească să se continue cu Petrea)", a declarat expertul Orange Sport.  

De asemenea, Mihai Stoica a reacţionat în privinţa comunicatului emis de Dinamo Kiev, care explică faptul că amicalul cu FCSB a fost anulat din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali

După patru etape din play-off, FCSB e pe locul secund la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care a acumulat 45 de puncte. CFR Cluj şi FCSB joacă în Ardeal, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbgigi becalitoni petrea prelungire de contract fcsbmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare