Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care îl va înlocui pe Toni Petrea. ”Am auzit că el este e în tandemuri cu FCSB!” Gigi Becali ar putea da o adevărată lovitură

Antrenorul care îl va înlocui pe Toni Petrea. ”Am auzit că el este e în tandemuri cu FCSB!” Gigi Becali ar putea da o adevărată lovitură

FCSB

Comentarii

Marius Croitoru ar putea ajunge la FCSB, după ce lucrurile nu mai decurg la fel ca în sezoanele trecute la FC Botoşani.

În ultima perioadă, patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, l-a criticat pe Marius Croitoru, după ce antrenorul a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1. De asemenea, Iftime a transmis că ar fi dispus să achite şi clauza de reziliere a lui Croitoru în valoare de două milioane de euro, dar a revenit asupra deciziei. 

Becali s-a declarat fascinat de stilul lui Marius Croitoru şi a susţinut că este unul dintre antrenorii buni din România. Mai mult decât atât, Mitică Dragomir, fostul şef de la LPF, a făcut o dezvăluire incredibilă şi a spus că Marius Croitoru s-ar afla în negocieri cu FCSB şi că ar putea prelua banca tehnică a echipei lui Gigi Becali. 

”Am auzit că el este e în tandemuri cu FCSB!” 

”Am auzit că Marius Croitoru e în tandemuri cu Steaua (n.r. – FCSB). Nu cred că-l lasă, nu e băiat prost, eu nu i-aş da drumul”, a susţinut Mitică Dragomir la ProSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-becali-croitoru 

viewscnt
Articole similare