Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Considerăm că declaraţia lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă!” Comunicatul clubului în care se explică de ce a fost anulat amicalul cu FCSB

”Considerăm că declaraţia lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă!” Comunicatul clubului în care se explică de ce a fost anulat amicalul cu FCSB
Comentarii

Zilele trecute, Gigi Becali a ieşit din nou în evidenţă, cu o nouă declaraţie despre Ucraina.

Patronul FCSB a spus că-l apreciază foarte mult pe preşedintele Volodimir Zelenski, dar că acesta a fost pus în funcţie cu ajutorul unui miliardar ucrainean controversat. În plus, i-a numit nazişti pe cei din Batalionul Azov, ai cărui membri se luptă pentru apărarea Mariupolului.

După aceste declaraţii, clubul Dinamo Kiev a anunţat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a renunţat la meciul amical cu FCSB din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali cu privire la Batalionul Azov.

”Considerăm că declaraţia lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă!” 

”Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declaraţia lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiţii nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB. 

Dinamo Kiev vrea să îi mulţumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor şi a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independenţa ţării. 

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj”, se arată în comunicatul postat de Dinamo Kiev, pe site-ul oficial.

Declaraţia lui Gigi Becali

”Vreţi să spun ce ştiu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: 'Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich'. Şi Zelenski l-a sunat pe Biden şi i-a zis 'Iartă-l pe Abramovich'. El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziştii. Miliardarul ăla e evreu şi lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Ştiu eu. Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri”, a spus Gigi Becali la România TV. 

Afla mai multe despre: dinamo kiev-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare