Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, ofertat de o naţională! Cu Dinamo Kiev în exil, Surkis rupe tăcerea despre antrenorul român

Mircea Lucescu, ofertat de o naţională! Cu Dinamo Kiev în exil, Surkis rupe tăcerea despre antrenorul român
Comentarii

Dinamo Kiev se află "în exil". Deşi se află departe de capitala Ucrainei, clubul ia parte la la turneul “Pentru Pace”. În ultimele ore, patronul Igor Surkis a vorbit despre ofertele primite de Mircea Lucescu şi recunoaşte că românul va sta "cât de mult posibil".

Surkis: "Mircea Lucescu, ofertat de echipe şi de o naţională"

Războiul din Ucraina le-a alungat pe două dintre cele mai bune echipe din estul Europei, Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk. Cele două vor trebui să reconstruiască loturile, mai ales că au pierdut jucători importanţi. 

Conştient de situaţia în care se află campioana Ucrainei, Igor Surkis a acordat un interviu în care a vorbit despre Mircea Lucescu, despre ofertele primite de român, dar şi despre colaborarea dintre cele două părţi pe viitor. 

Afaceristul milionar a recunoscut că Mircea Lucescu a primit oferte de la cluburi şi chiar de la o naţională de când a ajuns la Dinamo Kiev. 

"Cel mai bun lucru la fotbal sunt rezultatele bune. Încă de la început, Lucescu a obţinut rezultate grozave în fotbalul ucrainean, iar Dinamo nu a făcut excepţie. A readus imediat echipa la un loc în Liga Campionilor. În plus, s-a concentrat pe jucătorii ucraineni şi a creat astfel o coloana echipe naţionale a ţării noastre.

Toate acestea vorbesc despre Mircea mai bine decât orice cuvinte. În plus, el rămâne cel mai în vârstă antrenor în activitate din lume şi este încă de interes. De când Lucescu este alături de noi, a primit oferte de la alte cluburi şi chiar de la o naţională. Sunt absolut mulţumit de el şi sper că va rămâne cât mai mult timp posibil alături de noi”, a declarat Surkis, citat de Football24.ua, într-un interviu pentru TV Sport.

Dinamo Kiev a învins Galatasaray, scor 3-1, într-un meci amical “Pentru Pace”. Urmează meciul cu CFR Cluj

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, joi, pe stadionul Nef din complexul Ali Sami Yen din Istanbul, echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, Galatasaray, într-un “Meci pentru Pace”.

Au marcat Buialski ’14, Besedin ’28 şi Tsigankov ’80 pentru învingători, respectiv Yilmaz pentru învinşi.

La Galatasaray, Moruţan a fost integralist, iar Cicâldău a fost rezervă.

Conform site-ului oficial al Dinamo Kiev, echipa pregătită de Lucescu are programat în continuare, la 20 aprilie, un meci amical cu CFR Cluj, după care, la 26 aprilie, va juca împotriva Borussiei Dortmund şi la 28 aprilie cu Dinamo Zagreb.

Afla mai multe despre: mircea lucescuigor surkisdinamo kiev 

viewscnt
Articole similare